Shannen Doherty Dobra karma

Slavna igralka v solzah: rak se je vrnil

irma usto Svet24.si

V trčenju v betonski zid umrli "najlepši sestri ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

Ladja MV Alta Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nevihta na irsko obalo naplavila ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Aljaž Škorajenc Njena.si

Slovenski plesalec pretresen zaradi smrti ...

Helena Blagne_Led in sol_foto_NEO VISUALS (3) Njena.si

Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi

Kopalniška ogledala: Kako jih uporabiti, da bo učinek kar najboljši?
| AK/Dom

Kopalniška ogledala: Kako jih uporabiti, da bo učinek kar najboljši?

Če velikost kopalnice omogoča namestitev dveh umivalnikov, izberite tudi dve ogledali. S podvajanjem videza namreč ustvarite bolj kreativen in eleganten videz. (tapro-trgovina.si, 310 eur), Press Loft

Ogledalo je prav gotovo obvezna oprema vsake kopalnice. Je tisto, ki poskrbi, da pred odhodom v službo šminko nanesemo brezhibno in je vsak las na svojem mestu. Vendar to ne pomeni, da mora biti ogledalo brez stila. Ponujamo vam nekaj najboljših idej, ki privabljajo poglede in poudarijo stil vaše kopalnice. Poiščite navdih!

Dvojno ogledalo

Če velikost kopalnice omogoča namestitev dveh umivalnikov, izberite tudi dve ogledali. S podvajanjem videza namreč ustvarite bolj kreativen in eleganten videz. (tapro-trgovina.si, 310 eur)

Mešano, a ujemajoče se 

Uporaba številnih ogledal različnih dimenzij in oblik je zelo zanimiva, vaša kopalnica pa bo videti veličastno in elegantno. Pomembno je, da uporabljate različne vrste ogledal, ki se medsebojno dopolnjujejo, sicer boste dosegli ravno nasproten učinek. (www.dekoraca.si)

Izberite veliko 

Velika ogledala niso samo veličastna, ampak okrepijo naravno svetlobo v prostoru. Za tovrstno ogledalo je potreben velik prostor, hkrati pa lahko okoli ogledala dodate okraske, ki še poživijo čudovit videz. (www.lesnina.si, 165 eur) 

Osvetljeno ogledalo

Preprosto ogledalo lahko dobi glamurozno posodobitev z osvetlitvijo. Lahko kupite ogledalo z vgrajenimi lučmi ali pa osvetlite ogledalo s svetili po vašem izboru. Osvetljena ogledala so idealna za ličenje, saj vidimo podrobnosti obraza, vendar na laskav način. Osvetljena ogledala so primerna za kopalnice z malo ali nič naravne svetlobe. Prepričajte se, da bo razsvetljava mehka, ne ostra ali fluorescentna. (www.moemax.si, 89,99 eur)

Foto: Pres Loft - To stensko ogledalo, z modernim videzem vodnih kapljic je dekorativno in praktično. Popolnoma se bo prilegalo v katerikoli prostor, vaši kopalnici pa doda poseben pridih in edinstven izgled. (www.jysk

Viseče ogledalo 

Tehnično gledano, se večina ogledal drži na stenski površini. Če obesimo ogledalo z vrvjo ali žico, je to odličen način za dodajanje zanimivih komponent. Izbirate lahko med različnimi materiali, npr. debelimi vrvmi za ustvarjanje starinskih elementov ali žicami za bolj sodoben, industrijski videz. Vedno se prepričajte, da je ogledalo varno pritrjeno. (www.stoermetaal.nl, 210 eur)

Bodite unikatni

Ogledalo netradicionalne oblike je preprost in učinkovit poudarek v kopalnici, ne glede na stil ali velikost. Vintage stil ponuja zanimive oblike in številne modele. To je odlična možnost, kako z enim samim kosom naredite kopalnico zanimivo brez dodajanja nepotrebnih dodatkov. (www.ikea.com, 69,99 eur)

Ogledala v obliki vodnih kapljic

To stensko ogledalo z modernim videzom vodnih kapljic je dekorativno in praktično. Popolnoma se prilega v katerikoli prostor, vaši kopalnici pa doda poseben pridih in edinstven videz. (www.jysk.ba, 99,99 eur)

Ovalno ogledalo

Z dodanim okvirjem ogledalo postane dekorativen kos, ki popestri ali nadgradi preostalo opremo. (www.MelodyMaison.co.uk, 49 eur)

Rustikalno ogledalo

Ogledalo je sestavni del vsake kopalnice, ko pa ga umestite na osrednje mesto nad umivalnikom, znatno prispeva k navideznemu povečanju prostora. Ogledalo osvetlite s privlačno in intenzivno razsvetljavo, saj jo bo večja količina svetlobe naredila prostornejšo in bolj glamurozno. 

(www.MelodyMaison.co.uk, 89,90 eur)

Antično ogledalo

Ogledalo se ponaša s čudovitim, elegantnim in zanimivim okvirjem. Antični videz bo lepo popestril prostor, s svojo izstopajočo obliko pa bo pritegnil veliko pozornosti. (www.MelodyMaison.co.uk, 345 eur)