mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

6. 1. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven 

Dan za rehabilitacijo svojih šibkih občutij, notranjih strahov in ran, ki ste jih ohranili za nazaj. Iskreno poglejte v svoje srce in določite prioritete živeljnja, ki vas naj vodijo.

Bik

Čustveni kaos se bo dogajal znotraj vas in ne bo vam lahko. Vseeno se boste delali, da ni nič takšnega in izgubili zaupanje nekaterih ljudi, ki so vam zaupali. Nič ni narobe, če ste kdaj ranljivi.

Dvojčka

Polnost dogajanja vas bo presenetila in zadovoljni boste s sabo, saj boste ugotovili, da ste šli čez svoje največje strahove. Mirno boste namreč začeli z novostmi, ki se vam obetajo.

Rak

Odličen dan se obeta, ko boste lahko zaključili nek posel in sprejeli materialne dobrine. Želeli si boste, da bi tako šlo vaše življenje naprej, kar je zelo možno.

Lev

Izognite se čustvenim debatam, še posebej o svojih načrtih, saj si ne želite, da se kdorkoli vpleta v to, kar ste se odločili narediti. Imate vso podporo, samo ne dovolite nikomur, da se vplete v to.

Devica

Ujeti boste med preveč optimistične in ekstrovertirane ljudi. Če vam ni do sodelovanja z njimi, je dobro, da se čimprej izrazite, saj bodo vaše počutje sklepali po sebi.

Tehtnica 

Ne odločajte se nič, ne razlagajte nič čustvenega, samo počakate, da se stvari umrijo in da greste naprej svojo pot. Nič ne bo drugače, če razlagate, saj ste vi tisti, ki mora slediti svojim načrtom, ne drugi.

Škorpijon 

Začelo se je krašje obdobje vaše poslovne in osebne transformacije. Skozi red in iskrenost lahko dosežete veliko, ni pa več smisla v prelaganju svojih obveznosti. Sprostite se in pogovorite.

Strelec 

Nenadne spremembe bodo sprostile vaš notranji krč, ki vas je oviral, da bi se premaknili naprej. Karkoli se bo dogajalo vedite, da se vse uredi, če le sodelujete na pono in prevzamete odgovornost zase.

Kozorog

Dober čas za postavljanje meja. Skozi neštete pritiske okolja, ki se lahko danes pokažejo, boste videli, kje se skrivajo podstavestni strahovi, ki jih samo spustite. Je že vse drugače, kot je bilo nekoč.

Vodnar

Na polno se boste vrgli v delo in naredili dobre preboje v poslu, službi. Če iščete službo ali želite napredovanje, je potem to idealen dan za kontaktiranje ljudi, ki vam padejo na pamet.

Ribi

Srečali boste ljudi, ki ste si jih želeli in hitro boste padli v skupni pogovor ter načrte. Sprostili se boste in se dogovorili vse tisto, kar ste želeli v preteklosti. Dobro obdobje se začenja.

prejšnji članek
Ekićeva v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Ekićeva v veselem pričakovanju
naslednji članek
Igralka za rojstni dan v lisicah
Svet slavnih
Igralka za rojstni dan v lisicah