Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tarot napoved: kar je bilo v letu 2019, v 2020 nima vstopa!

7. 1. 2020; 01.00
Avtor: Kristina Strašek/Dobrakarma.si
Tarot karte

Tarot napoved foto: Profimedia

Za teden od 5. do 11. januarja 2020 so padle karte Osmica palic, As palic in Desetica Čaš.

Kariera

Pred vami je teden, ki lahko precej zamaje temelje posla in posledično tudi financ. Obetajo se dnevi transformacij, kar lahko ene od vas pusti brez dela, drugim pa odpre novo priložnost. To je čas, ki zahteva zbranost in disciplino, saj boste morali znati pravilno reagirati na dogodke. Brezposelni boste v teh dneh težko dobili novo zaposlitev, sploh ker bo prisotnega več nemira, ki lahko povzroči napačne poteze, napačno komunikacijo.

Tokrat se boste morali obrniti nase in v sebi najti tisto inspiracijo, ki vam bo pomagala skreirati boljši cilj za prihodnost. Na vašo pot prihajajo pomembna sporočila, ki bodo služila kot vodila. Pridejo lahko tako preko ponavljajočih informacij, kot pesmi, števil ali drugih (na videz morda nepomembnih) simbolov. Bodite pozorni na ponavljajoče zadeve, saj lahko da so vaš ključ do uspeha. Dovolite si razširiti pogled, saj boste tako lažje videli svoje možnosti v nastali situaciji.

V tem času boste morali prisluhniti sebi in zaupati občutkom. Nemir bo treba končno nasloviti in tudi odkriti njegov vir. Je težava v cilju, morda delovnem mestu? Vas trenutno stanje ne zadovoljuje? Potrebujete več denarja za doseganje nečesa specifičnega? Potem začnite razmišljati o alternativnih načinih zaslužka. Morda je to odpiranje s.p.-ja, morda sprememba dela. Vse se začne z iskanjem odgovorov na vprašanje: »Kakšno novo pot želim ubrati/Kaj želim v tem letu doseči«. Saj veste, novoletne zaobljube.

Ključne besede:

  •          Preoblikovanje
  •          Transformacija
  •          Razbremenitev
  •          Negotovost
  •          Potencialni finančni problemi
  •          Potrebna pazljivost
  •          Mir
  •          Upanje na boljšo prihodnost

Moč je v vaših rokah. foto: dk

Ljubezen

Tokratna karta vam daje precej enostaven, a za mnoge težak nasvet: Pomembno je, da ste pozorni na tisto, kar se vam v tem trenutku dogaja pred očmi.

Nikar si ne prikrivajte resnice iz strahu pred osamljenostjo ali ponovnim izigravanjem. Dlje kot si boste zakrivali oči, dlje boste ujeti v začaranem krogu, ki vam nikoli v resnici ne bo prinesel prave ljubezni in občutka varnosti. Prav tako boste v tem tednu morali mnogi popaziti tudi na svoj miselni tok in izrečene besede. Pomislite, kaj si nenehno govorite, v katere laži se prepričujete.

Celotno tarot napoved najdete na Dobrakarma.si

prejšnji članek
Zakaj so bile silikonske gobice za nanos pudra tako prilubljene?
Moda&Lepota
Zakaj so bile silikonske gobice za nanos pudra tako prilubljene?
naslednji članek
Preobrazba zmedene Lene!
Svet slavnih
Preobrazba zmedene Lene!