Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

11. 1. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Želeli si boste bližine, dvojine, a boste to tako izpeljali, da bo vse šlo narobe. Prisluhnite svojemu srcu. Opustite strahove in se odločite za prvi korak ne glede na signale, ki jih dobivate od druge osebe.

Bik
Odločitve, da pridobite nekaj, kar ste že izgubili, so nesmiselne. Sprijaznite se s sedanjostjo in poglejte optimistično na vse, kar imate. Če boste črnogledi in ne cenite vsega tega, se lahko zgodi, da tudi ti izgubite. 

Dvojčka
Stara čustva preteklosti se spreminjajo in osvobaja se strah, da bi se vam nekdo približal in vas začutil. Dovolite si čutiti energije strasti, ki se bodo odpirale ob določeni osebi. 

Rak


Zasijali boste v vsej svoji lepoti, tako zunanji kot notranji. Občudovali vas bodo in sledili. Izžarevali boste magnetizem, ki bo pritegnil k vam točno takšne izkušnje in ljudi, ki jih v tem obdobju potrebujete. 

Lev
Postali boste bolj samozavestni in odprti za napredovanje tako v poslu kot v družbi. Nihče vam ne bo oporekal pri vaših željah, kar bo dobrodošla sprememba. Zelo premišljeno boste delali korake v pravo smer. 

Devica
Kar naenkrat boste v centru pozornosti in ne boste se dobro znašli pod vsemi pritiski. Prijatelji se bodo kaotično obračali na vas, kar vas bo precej vznemirilo in si boste hitro zaželeli umika. 

Tehtnica
Ne marate, da se ljudje vtikujejo v vaše življenje in v stvari, ki se jih ne tičejo. To je prebojni čas, ko boste lahko prešli preteklost in se povezali z notranjo energijo strasti. 

Škorpijon


Ne bo vas več strah sebe ali svojih čustev in čutenj, saj boste zaznavali svojo globinsko moč, ki jo imate zase in za druge. Ne izkoriščajte magnetizma za manipulacijo, temveč za sodelovanje. 

Strelec
Ne padite na pričakovanja okolice, temveč sledite dotiku in občutku v sebi, ki vas bo peljal na pravi način v odnos, kjer se boste lahko popolnoma prepustili resničnemu zaupanju. 

Kozorog
Dovolite si spremembe in resnično zaživite na novo in na način, kot si ga želite. Ko boste vi opustili sodbe in moralo, tega tudi ne boste več zaznavali v okolici. 

Vodnar
Koristno je narediti samoanalizo, kaj in kako ste se spremenili do sedaj, da dojamete, kaj vse se je dogajalo in zato, da odložite plašč zaščite pred okoljem, ki ga ni več. 

Ribi


Čutili boste povezavo, ki vas bo sočasno preganjala in osvobajala. Dovolite si sprejemati celotno dogajanje in se ne cenzurirajte v doživljanju življenja. Dovolj ga je za vse.

prejšnji članek
Viki: Ženske bi ubijale za moje telo
Resničnostni šovi
Viki: Ženske bi ubijale za moje telo
naslednji članek
Kim Kardashian se je po ropu spremenila
Svet slavnih
Kim Kardashian se je po ropu spremenila