gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

18. 1. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Če ste v resni vezi, ne hodite sami naokoli, saj je težko, da se ne boste strastno zapletli čisto po naključju. Energije bodo v zraku in priložnost dela tatu, tako da ostanite raje na varni strani.

Bik
Na polno boste zapeli v določenem odnosu in bodite pozorni, da ne pride do incidenta ali celo do fizičnih poškodb. Vi boste glavni krivec, ker ne boste brzdali temperamenta, ne glede na besede drugih.

Dvojčka
Odličen dan za kreativnost, umetnost ali druženje s prijatelji, ki vas imajo radi. Občutljivi boste, vendar na dober način in lahko doživite veliko lepega, če greste na prava mesta, med prave ljudi.

Rak
Vrtali boste v ljudi in jih spraševali tako dolgo, da si boste odkopali čiste težave iz preteklosti, ki pa jih bo potrebno sedaj razrešiti. Vse, kar ste pustili v preteklosti odprtega, prihaja nazaj.



Lev
Če ste samski, boste lahko ali našli ljubezen življenja, ali pa že simpatiji izrazili naklonjenost, ki vam bo vrnjena. Vezani boste imeli pomisleke o pravilnosti svoje veze.

Devica
Začelo se vam bo čustveno prebujanje in veseli boste vseh, ki bodo razumeli vaš malo specialni smisel za humor. Lahko bi mu rekli tudi sarkazem, a tega ne boste priznali.

Tehtnica
Srečni boste brez pravega razloga in to vas bo najbolj osrečevalo. Ko končno ne boste več gledali na to, kako se vsi drugi počutijo, temveč boste po svoje zapeljali dan in v njem uživali.

Škorpijon


Današnji dan vam bo pokazal, če potrebujete dopust, relaksacijo, ali pa ste zadovoljni s sabo in se še znate sprostiti ob pravih ljudeh. Zato bodite pozorni, če vas “napada” sitnoba že, ko ste sami.

Strelec
Ne boste se dobro počutili med ljudmi, ki želijo vas držati v starem življenju, starih vzorcih. Polni boste energije, a ob ljudeh, ki vas stalno sodijo, ne boste mogli dobro zadihati in boste nemirni in žalostni.

Kozorog
Ne prehitevajte z delom in novimi načrti. Naučite se zabavati, se veseliti, da bo vse skupaj imelo smisel. Zato se danes pridružite družbi, ki se bo veselila in vas vabila zraven .

Vodnar
Sočasno boste strastni in polni notranje moči, a na trenutke se vam bo dogajalo, kot da je vse to, kar se dogaja, samo del iz sanj in se boste prebudili v staro realnost. Sprostite se, spremebe se resnično dogajajo.


Ribi
Ljubezen se vas bo dotaknila bolj, kot ste pričakovali in tudi bolj, kot ste si želeli. Čeprav se ne boste branili, se boste pa na tiho prestrašili moči lastnih čustev do osebe, ki je še ne poznate tako dolgo.

prejšnji članek
Anita po lepotnem popravku blesti od sreče
Resničnostni šovi
Anita po lepotnem popravku blesti od sreče
naslednji članek
Leonardo DiCaprio: Mama zahteva poroko in vnuke
Svet slavnih
Leonardo DiCaprio: Mama zahteva poroko in vnuke