Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: konec tedna prinesenekaj novega

20. 1. 2020; 01.00
Avtor: Andreja Novak, Dobrakarma.si
Horoskop oven

Ovni, vse bo ok. foto: Pixabay

Vzdušje bo postalo sproščeno in lažje boste zadihali. Sonce preide v znamenje vodnarja, kar bo kar naenkrat dalo krila vaši osebnosti.

Številna nihanja v počutju so možna, saj je koristno, da najdete svojo sredino, svoje optimalno počutje in se začnete zavedati, kaj si zares želite. Dovolite, da vam mlaj konec tedna prinese tisto nekaj novega, česar si niti ne znate predstavljati. Novosti pridejo kot dogodivščina: brez pričakovanja in brez odlašanja. Ko se pojavijo, bodite zraven: dihajte, sodelujte in si dovolite biti nepredvidljivi, kot je življenje samo. Samo tako boste lahko prevzeli svobodo mlade lune, ki začenja svojo novo rast. Naj vas spremlja v vaši novi rasti.
Dobri barvi tedna: turkizna in bela.

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Oven 21. 3.–20. 4.
Čustva vas bodo popolnoma prevzela, in če ste samski, ne spreglejte znakov, ki bodo k vam vodili ljubezen vašega življenja. S temi občutki se boste številni ovni odločili za prenovo fizičnega telesa, saj boste želeli nastopiti kot popolni zmagovalci. S čutenjem in bolj prefinjeno nego lastnega telesa pa se boste lažje predali tudi partnerjevemu občudovanju ali pritegnili pravega partnerja v svoje življenje. Za spremembe bo potreben konkreten stik, tudi fizičen, in tega se dobro zavedate. Mlaj 24. januarja vam prinaša moč v komunikaciji in morda boste morali na krajšo pot, da uredite stvari, ki so vam zelo pomembne.
Bik 21. 4.–20. 5.


Obžalovali boste nekatera svoja dejanja, odločitve, vendar bo šlo to morda v prazno. Bližnji ne želijo biti več tarča vašega nihanja in resnično je čas, da se odločite, katerim energijam boste sledili. V pričakovanju sprememb v ljubezni se bo veliko dogajalo in koristno je, da ne hitite, da uredite najprej vse zadeve iz preteklosti ter poskrbite za svoje fizično telo tudi z masažo, aromaterapijo ali drugimi oblikami sproščanja, ne samo z aktivnimi napori. Imejte se radi. To bo spremenilo celotno izhodišče. Mlaj 24. januarja bo povečal sproščenost v odnosih in občutek ljubljenosti, zato se odzovite na ljubezen, ne glede na to, od kod prihaja.
Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Sprostili se boste, saj bo šlo vse kot po maslu, in optimizem vam bo počasi zlezel pod kožo. Zelo pozitivno boste vplivali na okolje. Tudi spremembe v domu boste aktivirali z večjo čistilno akcijo ter uporabo svetlih barv in svežih vonjav. Eterično olje pomaranče vam bo prineslo optimizma za nov način delovanja. Če želite, pa tudi harmonične odnose, samo prisluhnite domačim in dovolite, da se vam izpovedo. Skozi druženje boste dobili nove ideje in želje, ki jih boste hitro uresničili, tudi s pomočjo drugih. Mlaj 24. januarja vam bo aktiviral voljo, ki jo boste izražali predvsem prek glasu in komunikacije, in tako boste morda pri ljudeh hitreje dosegli, kar boste želeli.
Rak 21. 6.–22. 7.
Želeli boste popraviti napake iz preteklosti in se boste spet pretirano vrgli v razlaganje svojih čustev ter okoliščin. Ne glede na poslovne ali osebne odnose je čas, da se naučite omejiti sebe pri čustvenih izlivih. Precej uspeha boste imeli v vseh stikih z javnostjo, z nastopi, predavanji ali izpostavitvijo v večji skupini. Skozi notranji magnetizem boste močno vplivali na vse, ki vam bodo preprosto sledili. Lahko, da vam bo to močno godilo in se boste zaljubili v osebo, ki vas bo najbolj občudovala. Pridobili si boste precej naklonjenosti okolja. Mlaj 24. januarja vam prinaša nov dom, ki mu boste namenili veliko pozornosti in nege, da bo točno takšen, kot si želite.
Lev 23. 7.–22. 8.


Osvobodili se boste in vsaj sebi priznali, kaj si želite od tega leta in od življenja na splošno. Šele zdaj se lahko začnejo dogajati spremembe, ki ste si jih prej samo na tihem želeli. Nove ideje in priložnosti za nove zaslužke se bodo odpirale in z lahkoto jih boste sprejeli, pa tudi pravočasno skomunicirali. To vas bo sprostilo in pomirili se boste za prihodnost. Želeli pa si boste urediti dom tako, da boste čutili ljubezen v njem, vendar boste še daleč od tega. Ste pa že začeli z dobrimi pogovori v tej smeri, tako da kar nadaljujte. Mlaj 24. januarja vam prinaša novo energijo za ureditev tistih stvari doma, glede katerih ste že skorajda obupali.
Devica 23. 8.–22. 9.
Ne boste čisto navdušeni nad idejami, ki jih bodo imeli vaši bližnji glede na vaše delo, posel. Preden se jezite na koga, je smiselno, da izrazite to, kar vas muči, in velika verjetnost je, da boste že s tem vse rešili. Ta način vam naj pride v kri in veliko bolje se boste počutili. Dobro je, da greste v akcijo in si pridobite srce simpatije, ki jo že dlje časa opazujete, ali pa se izpostavite v poslovnem odnosu, ki ga želite pridobiti. Ne bodite prehitri in preveč samozavestni v besedah, temveč bolj v dejanjih, da se vse dobro izpelje. Bodite pozorni, da vam mlaj 24. januarja prinese nov režim doma; izrazite svoje želje, sicer se bodo namesto dobrih sprememb pojavljali prepiri.
Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Zagovarjali boste svoja čustva in svoj način življenja ter si pridobili prave zaveznike. Ko boste še naredili korake v to smer, pa bodo vsi zadovoljni, da so povezani z vami. Srečni boste že ob dejstvu, da živite. Morda bo k temu pripomogla ljubezen, ki vas bo obdajala, in čutenje strasti, ki se ji boste vse bolj sproščeno odpirali. Skozi čutenje seksualne energije boste zaznavali razlike ob druženju z različnimi ljudmi. Ob nekaterih boste zacveteli, medtem ko se ob drugih ne boste počutili najbolje. Seveda izbirajte prve. Mlaj 24. januarja vam prinaša novosti v ljubezni, ki bodo na dolgi rok prinašale svobodo v čustvih.
Škorpijon 24. 10.–22. 11.


Skozi pogovore boste spoznali svoje pomanjkljivosti pa tudi napake drugih, tako da boste kmalu dobili ideje za nove načrte, nov prikaz svojega dela, ki pa ni nujno, da bo takoj pokazal rezultate. Pokazali se bodo določeni odnosi, ki so vam jemali energijo in povzročali vedno nove pretrese. Hitro se boste odločili in postavili stvari na svoje mesto. Ko boste sestavili seznam želja za svoj dom oziroma ureditev temeljev, takrat jih boste šele lahko realizirali. Ne krivite drugih za svoje spodrsljaje, temveč se stabilizirajte in sledite temu, kar govorite. Mlaj 24. januarja vam prinaša potreben razmislek o lastnem domu, ki vas bo obremenil do te mere, da si boste resnično zaželeli spremembe.
Strelec 23. 11.–21. 12.
Tisto, kar se vam bo zdelo največji padec tega obdobja, se bo izkazalo za največje darilo. Samo nekaj časa bo moralo preteči, da boste opazili nove spremembe v dobro. Ne prehitevajte pa samo zato, da vas okolje potrdi, dovolite si biti malo v ozadju, da dozorijo vaši načrti in jih vaši nasprotniki ne bodo mogli porušiti. »Kar znate, to veljate,« bo za vas najboljši pregovor in samo s tem boste lahko šli naprej. Zato kakršnokoli pretvarjanje odpade. Nujno priznajte situacijo in vse se bo sprostilo. Mlaj 24. januarja vam prinaša odskočno desko, da boste lahko prestopili čustva preteklosti in zaživeli čisto na novo.
Kozorog 22. 12.–20. 1.
Lažje vam bo, še posebno ker bodo nekateri vaši sosedje ali bližnji znanci pozabili na vas. To vam bo dalo dobre možnosti razviti se po svoje in brez sodb drugih narediti spremembe čisto zase. Dovolj boste namreč imeli nejasnih in mlačnih ljudi okoli sebe. Želeli si boste akcije, ki jo boste celo sami sprožili. Odlično bo in čudili se boste sebi, kako vam je to hitro uspelo. Stvari se ne bodo razrešile z jezo, temveč s hitro in učinkovito komunikacijo. Zato ne čakajte, takoj se odzovite na vse, kar vas muči, in življenje se bo sprostilo, telo pa tudi. Mlaj 24. januarja vam prinaša umiritev v temeljih, prepustitev drugim, da delajo po svoje, in hkrati se boste držali svojih ciljev in nalog.
Vodnar 21. 1–18. 2.


Ne boste mogli doumeti, da se stvari spreminjajo in da ljudje ne mislijo več točno tako kot v preteklosti. Ker bo to odličen čas za vzpostavitev novih temeljev, je mogoče dobro, da se sprostite in tudi dovolite drugim, da se spreminjajo. Stari način bo treba popolnoma prenoviti in tudi vzpostaviti nov način komuniciranja v odnosih, da ne bo težav. Preden se razjezite, razmislite, kako ste vse skomunicirali. Prehitro boste prišli z idejami na plano, zato se boste morali malo boriti z govoricami in nasprotniki. Mlaj 24. januarja vam prinaša strogost v odnosih, ko boste s hladnostjo in neobremenjenostjo odrezali vse tiste, ki so vam najedali življenje.
Ribi 19. 2.–20. 3.
Skozi ljubezen boste zaživeli in se predali čutenju ter napredovanju v odnosih. Poskrbite za zunanji videz, da bo odseval vašo urejeno notranjost in dobro vibracijo. Če ne boste zadovoljni s svojim videzom, boste namreč preveč občutljivi in se boste skrivali pred javnostjo, kar pa ravno ni smisel v tem obdobju. Delo vas bo povezalo z zelo srčno osebo, ki vam je popolnoma predana, a vi boste to malo pozno opazili. Nič še ni prepozno, zato se sprostite in sledite svojemu srcu. Lahkotnejše boste zaživeli in začeli resnično na novo dojemati svet in sebe v njem. Mlaj 24. januarja vas bo podprl v dobri komunikaciji, da boste našli ali pomoč za svoje zdravstvene težave ali pa si odprli pot za svoje poslanstvo. 

prejšnji članek
Vizualna korekcija ustnic
Moda&Lepota
Vizualna korekcija ustnic
naslednji članek
Harry: Nisva imela druge možnosti
Svet slavnih
Harry: Nisva imela druge možnosti
#obraziavenija
obraziavenija