Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?

26. 1. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Zmedeni boste in ne bo vam čisto jasno, kaj se dogaja. Varčujte z besedami, tako se boste izgnili vsem nepotrebnim težavam. Samski: dober dan za sproščene zmenke.  

Bik  
Držite se nežnih čustev, z jezo in nemirom danes ne boste prišli daleč, sam nakopali si boste težave na dolgi rok. Zato danes ne izvajajte nobenih akcij, počivajte in pazite nase.

Dvojčka  
Dobro se boste počutili v družbi in komaj boste čakali, da se bodo razvili bolj intenzivni, pravi pogovori, ki vas poživijo. Prenovljeni se boste odločili za korake naprej.

Rak  


Počutili se boste svobodno, a kot da boste pogrešali težave preteklosti.  Manjkalo vam bo drame, pogovorov in težav, ki so vam dale občutek življenja. Razmislite o željah.

Lev  
Razdvojeni boste med stvari, ki jih morate narediti za skupno življenje in med tiste stvari, ki vas veselijo. Sploh ne opazite več, da imate dvojno življenje, na vašo škodo.  

Devica   
Želeli si boste vse postaviti na novo, vendar si niste za to izbrali najboljši dan. Nihče se danes ne bo želel pogovarjati  o tako resnih stvareh, zato boste ukrepali kar sami.

Tehtnica  
Zakljubljenost ali ljubezen bo povzročila, da boste odmaknjeni od dogajanja v okolici in nič vam ne bo prišlo do živega. Skozi srce boste zaznavali in se veselili življenja.

Škorpijon  


Izviseli boste v družbi, ki ste jo vi sklicali, kar vas bo precej razjezil. Hoteli se boste odmakniti, pa ne bo šlo, saj vas bo preveč jezilo vse skupaj. Ne manipulirajte, bodite iskreni.

Strelec    
Nihali boste med tem, da se umirite in naredite dober načrt za naprej, ali pobegnete v družbo in se na star način odmaknete od odgovornosti in potrebe po spremembi.  

Kozorog  
Zdelo se vam bo, da so vsi malo pozabili na vas, kar pa se vam bo zdelo dobro, saj si boste končno lahko sprostili in si spočili. Spanje in poležavanje vam bo zlata vredno.

Vodnar  
Egoistični boste in ne glede na to, kako se boste trudili narediti stvari na hitro, se boste  na vsakem koraku zapletli z ljudmi. Tokrat vam ne bodo popuščali, kar vas bo jezilo.

Ribi  


Naključno srečanje se lahko razvije v romantični zmenek, ki vas bo čisto prevzel s sproščenostjo, povezavo in izjemno močjo seksualne energije. Prevzeti boste.

prejšnji članek
Mijo presenetil: Seks v šovu Sanjski moški?!
Odnosi
Mijo presenetil: Seks v šovu Sanjski moški?!
naslednji članek
Tupac je bil za Willa Smitha trn v peti
Svet slavnih
Tupac je bil za Willa Smitha trn v peti