volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

27. 1. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Potrebno se bo izjasniti, kdo je prvi v vašem srcu. Ne obžalujte izbire, saj je čas, da ljubezen doživite v miru in ne mimgrede, v hitenju za dosežki življenja.  

Bik  
Lahko se odločite za pot ljubezni in mehkobe, ali pa zakomplicirate z reševanjem nečesa, kar je že šlo po gobe. Ne morete živeti za nazaj, ne pozabite živeti sedaj.  

Dvojčka  
Postavili se boste zase in za svoje cilje, kar vam bo okrepilo samzavest, saj boste veliko dosegli. Ne pretiravajte pa, da vsega ne izgubite in ne prenaglite se v odločitvah.

Rak  


Bodite pozorni, da vam določena ženska družba iz ljubosumja ne prinese težav. Izgibajte se jih in ne trzajte na izzive, ki vam bodo dani. Presekajte s preteklostjo.

Lev  
Nove ideje in priložnosti za nove zaslužke se bodo odpirale in z lahkoto jih boste sprejeli, pa tudi pravočasno skomunicirali. To vas bo sprostilo in pomirili se boste za prihodnost.

Devica   
Šli boste v akcijo in si pridobili srce simpatije, ki ste jo že dlje časa opazovali. Ne bodite prehitri in preveč samozavestni v besedah, temveč bolj aktivni v dejanjih.

Tehtnica  
Zaljubljeni boste do uses in zdelo se vam bo, da ste najsrečnejši človek na svetu. Ne boste se motili, saj boste resnično doživljali nekaj, po čemer ste dolgo hrepeneli.

Škorpijon  


Ko boste zaredili seznam želja za svoj dom oz. ureditev temeljev, takrat jih boste šele lahko realizirali. Ne krivite druge za svoje spodrsljaje, temveč se stabilizirajte.

Strelec    
Tisto, kar se vam bo zdelo največji padec tega obdobja, se bo izkazalo, da je največje darilo. Samo malo časa bo moralo preteči, da boste opazili spremembe v dobro.  

Kozorog  
Z jezo se ne bodo rešile stvari, temveč s hitro in učinkovito komunikacijo. Ne čakajte, temveč takoj odreagirajte na vse, kar vas muči in življenje se bo sprostilo, telo pa tudi.

Vodnar  
Prehitro boste prišli s svojimi idejami na plano, zato se boste morali malo boriti z govoricami in nasprotniki. Brez jeze in hitre akcije ne bo šlo, če želite dokončati začeto.  

Ribi  


Delo vas bo povezalo z zelo srčno osebo, ki vam je popolnoma predana in vas občuduje, a vi boste malo pozno to opazili. Nič še ni prepozno. Sprostite se in sledite srcu.

prejšnji članek
Leteli kljub prepovedi, umrla tudi košarkaška družina
Svet slavnih
Leteli kljub prepovedi, umrla tudi košarkaška družina
naslednji članek
Tragedija: V helikopterski nesreči umrl zvezdnik NBA
Svet slavnih
Tragedija: V helikopterski nesreči umrl zvezdnik NBA