mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

1. 2. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Možnosti flirtanja, tudi prevare bodo danes velike, zato pozornost na to, kar si želite na dolgi rok. Ljubezen in podtalno skrita strast bo namreč v zraku in kar hitro se lahko razplamti.

Bik  
Ljubezen vam sledi in lahko postane vaša vodilna energija, vendar samo, če si dovolite, da spustite kontrolo nad bližnjimi in ljudmi, s katerimi se redno srečujete.   

Dvojčka  
Odlično boste razpoloženi, kar vam bo dajalo poguma, da boste nekomu razkrili čustva. Presrečni boste, ko boste ugotovili, da je naklonjenost obojestranska.

Rak  
Današnji dan bo nagrada za težko delo, ki ga boste skozi teden odlično izpeljali. Iskrenost v čustvih vam bo v pomoč, da se stvari pravočasno razjasnijo in se ne zapletete v drame okolja.
 
Lev  
Vaša življenjska, seksualna energija je vaša sreča in gonilo življenja. Ne dovolite, da vam popolnoma zamre zaradi prilagajanja drugim. Cenite in se odprite življenju vsak dan sproti.
 
Devica  
Skozi sproščenost današnjega dne boste odkrivali svoje nove lastnosti in talente. Ne ustavite se prehitro, dajte si dovolj časa, da se prebudijo najbolj nežne in lepe energije.

Tehtnica  


Ljubezen do sebe je pri vas kot ljubezen do življenja. In danes boste zaljubljeni v življenje mnogim brez besed pokazali, kako lep je ta svet in kako se da dobro živeti.

Škorpijon  
Ugotovili boste, da pogrešate določene stike z ljudmi in srečanja, na katera ste v preteklosti precej hodili. Razmislili boste in ponovno vzpostavili stike ter na hitro premostili čudne občutke iz preteklosti.
 
Strelec   
Taktnost in zbranost je nekaj, kar se morate še sproti predvsem na-učiti. Ko boste spoznali, da pa je to tisto, kar vam zares odpre vsa vrata, se boste lažje odločili za to.

Kozorog  
Ponosni boste nase, saj boste prav spročeni in ugirani z ljudmi ne glede na to, da se bodo nekateri ljudje “vrnili” iz preteklosti. Čisto dobro vam bo ob tem, kako živite.

Vodnar  
Trmasto boste vztralai pri svojem in pri tem še optimistično pričakovali, da bodo vsi veseli ob tem.  Preverite razpoloženje bližnjih ljudi, ne pričakujte, da se z vsem strinjajo.

Ribi  
Sprejmite izzive življenja in se odprite akciji, ki se bo zgodila lahko že skozi dan, vsekakor pa na večer. Ne tuhtajte, temveč zaživite tisto, po čemer ste hrepeneli.


prejšnji članek
Dvojčka poniknila, kje je denarna nagrada?
Resničnostni šovi
Dvojčka poniknila, kje je denarna nagrada?
naslednji članek
Jo prepoznate? Danes je ena izmed najbolj seksi svetovnih pevk
Svet slavnih
Jo prepoznate? Danes je ena izmed najbolj seksi svetovnih pevk
#nasazenazenska
nasazenazenska