Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tarot napoved: naporno za posel in blagodejno za ljubezen

3. 2. 2020; 03.00
Avtor: Kristina Strašek, Dobrakarma.si
Tarot karte

Tarot napoved foto: Profimedia

Za teden od 2 do 8. februarja so padle karte Luna, Kraljica mečev, Dvojka novcev.

Kariera 

Pred nami je teden, ki na področje posla prinaša kar nekaj težkih transformacij in težav. To je obdobje, ki zahteva dodatno previdnost in zavedanje, da ni vse zlato, kar se sveti. Vsekakor je tako odsvetovano impulzivno delovanje ali prelaganje obveznosti. Možnosti za prevare so tokrat visoke!


Luna predstavlja vse, kar nam je skrito. Tako lahko govorimo tako o namerah drugih, ki so v naš posel vpleteni (sodelavci, trenutni ali potencialni poslovni partnerji, svetovalci) kot tudi naši podzavesti, ki lahko zaradi strahov sproži impulzivne reakcije, nagonsko delovanje.
Pazite, pred vami so ljudje, ki vam prodajajo meglo. Ne nasedajte besedam, ki so postrežene z nasmeškom, ampak o slišanem prvo dobro premislite. Obetajo se priložnosti, ki so lahko za vaše finance katastrofalne. Ne vpletajte se v nove posle, ne tvegajte po nepotrebnem, samo zato ker NEKDO verjame v investicijo. Mnoge lahko nese ravno pretirano sanjarjenje. Kar vam povejo drugi, lahko zveni kot balzam za vaša ušesa … saj vedo, s čim vas bodo dobili. Pazite, bližnjice niso nikoli pametna izbira. Morda vas za kratek čas zadovoljijo, a slej kot prej boste zanje plačali svoj davek.
V tem tednu boste mnogi šli skozi fazo transformacij, ki pa bo daleč od enostavne. Pojavljati se bodo začeli novi problemi, ki jih bo treba razrešiti. Stvari, za katere ste verjeli, da so stabilne, se lahko v tem času porušijo. Bodite z glavo pri stvari in ne dovolite, da vas osebni strahovi prepričajo v delanje napačnih in nepremišljenih korakov. 

Celotno napoved si preberite na Dobrakarma.si.

prejšnji članek
Kakšno je stanje turizma v Sloveniji?
Svet slavnih
Kakšno je stanje turizma v Sloveniji?
naslednji članek
TRIK: Kako vizualno podaljšati noge?
Moda&Lepota
TRIK: Kako vizualno podaljšati noge?