gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

5. 2. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven

Omogočen vam bo dober korak naprej v življenju. Bodite resnicoljubni, ne glede na to, kaj se dogaja, še posebej v službi in v javnosti. Samo tako boste lahko napredovali.

Bik

Ne glede na to, da vam je jasno, da ste v težavah, še vedno pretirano negativno reagirate na vse druge. Ne pokvarite si vseh stabilnih odnosov, ki vam trenutno niso po volji.

Dvojčka

Smiselno je, da iščete poti in rešitve za vse, kar si želite urediti, uresničiti. Pomembno je, da se ne zapirate vase, temveč se odprete rešitvam in namigom prijateljev in znancev.

Rak

Imeli boste možnosti napredovanja v karieri, če boste le izbrali mirno pot sodelovanja in ne boste popustili pritiskom iz okolja, da vplivajo na vaše obnašanje.

Lev

Vaši domači bodo danes vzrok za dobre odločitve, ki jih boste sprejeli zase. Komajda boste namreč povedali, kaj vas bremeni in ugotovili, da vas nihče ne posluša.

Devica

Danes je zelo pomembno, da se izrazite in da ne držite nasvetov ter mnenja zase, saj vam to lahko popolnoma spremeni način dela in življenja, pa tudi vaši bližnji prav to pogrešajo.

Tehtnica

Pomembno je, da ne popuščate prijateljem, znancem in tudi domačim, da čustveno manipulirajo z vami. Nujno je, da okrepite stik s sabo in najprej poskrbite za stvari, ki so vam pomembne.

Škorpijon

Če boste čustveno popuščali nekaterim, se to tudi za preostale ne bo dobro izšlo, saj se bodo začeli ljudje med sabo prepirati zaradi tega. Na vas je, da vzdržujete red okoli sebe.

Strelec

Lahko, da vam bo primanjkovalo podpore ali samozavesti. Zato ne čakajte, poprosite za pomoč prijatelje ali strokovnjake, ki jim zaupate, pa čeprav bo to samo pogovor.

Kozorog

Napredovanje bo vidno predvsem v družbi, kjer boste dobili nov status, novo podporo nekaterih pomembnih ljudi. Sproščeni boste, ker boste prvič lahko zaupali.

Vodnar

Ne delajte drugim tistega, kar si ne želite, da bo oni delali vam, še posebej ne na službenem, poslovnem področju. Srčnost je koristna tudi za posel, ne samo doma.

Ribi

Ljudje vas bodo bolj pozitivno opazili in lahko boste stvari uredili po svoje. Odprti boste za ljubezen, lepoto in umetnost, kar vam bo dalo nove energije za prihodnost.

prejšnji članek
Sanjski moški: Silvia v razmerju z glasbenikom
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Silvia v razmerju z glasbenikom
naslednji članek
Trnuljčica v soboto tudi v matinejski različici
Svet slavnih
Trnuljčica v soboto tudi v matinejski različici