Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

6. 2. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven

Ohranite mirno kri in si ne dovolite reagirati na provokacije, da ne boste storili kaj takšnega, kar boste kasneje obžalovali. Mnogi si bodo namreč želeli, da se osramotite.

Bik

Danes pazite na svoje počutje in notranjo stabilnost. Nikakor ne posegajte po alkoholu ali drugih stvareh, ki vam lahko zameglijo presojo. Pomembno je, da ohranite trezno glavo.

Dvojčka

V veliko pomoč vam bodo prijatelji, pa tudi nekateri novi znanci. Bodite odprti za ideje in spremembe ter se odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči in bi želeli čim hitreje rešiti.

Rak

Ne dovolite, da pretekli dogodki vplivajo na vašo sedanjost, zato ne nasedajte nepreverjenim govoricam o vas ali vaših bližnjih. Ohranite svoj dober občutek, ki vam ga mnogi zavidajo.

Lev

Ugotovili boste, da na vseh področjih življenja vas zmučijo iste stvari: zatirate sebe zavoljo drugih in zato nikakor niste srečni, saj svoje življenje prepuščate drugim.

Devica

Napredovanje in boljše plačilo se obeta, če boste aktivni v vsem, kar se dogaja v službi. Če iščete novo službo, potem je sedaj pravi čas, da se na hitro aktivirate.

Tehtnica

Niste v najboljši koži, zato ne spreminjajte urnika za usluge drugim. Tako boste izgubili veliko več energije kot sicer in utrujenost vas bo preplavila za dlje časa.

Škorpijon

Nujno je, da ohranite ravnovesje v svojem poslu. Imate močan notranji kompas, ki vam točno pove, kdaj kaj ni dobro in kdaj ste lahko mirni. Poslušajte ga vedno, ne samo občasno.

Strelec

Ne delajte se, da se ni nič spremenilo. Strahovi in težave ne bodo izginile zaradi ignoriranja. Ignoriranje lahko prinese večje negativne posledice na določena področja življenja.

Kozorog

Odpira se vam novo poglavje življenja, ki ste ga tako dolgo čakali. Ohranjajte zadovoljstvo in dober občutek za vse, kar se bo še dogajalo in vam pomagalo razviti zaupanje v življenje.

Vodnar

Pomembno je, da postavite nove standard zase, nov način obnašanja in sodelovanja tako s prijatelji in znanci, kot z domačimi. Šele potem lahko računate na uspeh, ki si ga želite.

Ribi

Na nekaterih področjih življenja, kjer ste že skorajda obupali, se vam bo povrnilo veselje in želja po sodelovanj. Spremembe se bodo dogajale korak za korakom in dobro vam bo.

prejšnji članek
Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Nikolino?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Nikolino?
naslednji članek
Razočaran gospodinjec je samski
Svet slavnih
Razočaran gospodinjec je samski