nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

Čas je za ljubezen, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Romantično boste razpoloženi in pričakovali boste, da se tako počutijo tudi vaši bližnji. Sploh ne boste preverili njihovega počutja, kar se vam lahko maščuje.

Bik  
Z ognjevitostjo se boste lotili stvari, ki jih želite spremeniti. Vam se bo zdelo, da ste strastni in drzni, a okolica bo videla samo vaš namrščeni obraz. Sprostite se z nasmehom.

Dvojčka  
Zanimive ideje boste razvijali v tem obdobju in zadovoljni boste s sabo do te mere, da ne boste opazili namigov ali želja okolice.

Rak  
Precej delovni boste in na novo postavili določena merila glede sebe, svojega dela in sodelovanja. To vam bo koristilo bolj, kot ste pričakovali, saj bo dvig ugleda prinesel dvig denarja.

Lev   
Zakuhali ste si malo čustvene zadrege, ker nejasno pokažete svoja čustva in ste se raje malo zlagali, kot osvobodili prijatelje z resnico, sedaj pa jim ne morete pogledati v oči.

Devica  
Zdelo se vam bo, da ste čustveno stabilni, saj bo delo napredovalo tako, kot ste si zamislili. Po prvih bolj resnih pogovorih pa boste ugotovili, da vas je to globoko prizadelo.

Tehtnica  
Občutljivi boste, še posebej na tiste, ki so vam všeč, pa se obnašajo, kot da vas ni. Ljubezen je potreba vašega imunsega sistema in še dobro, da je Valentinovo pred vrati.  Škorpijon  
Imeli boste številne ideje in z lahkoto boste izrazili sebe, čustva in ideje vsem tistim, ki so okoli vas. Naleteli boste pa na hladen tuš, saj si vaši bližnji želijo bolj, da bi jih prisluhnili.
 
Strelec   
Začeli boste dobro, optimistično, v nadaljevanju dneva pa morate samo nadaljevati z delom in se ne predajajte sanjarjenju in iskanju razlogov, da se odmaknete od realnosti.
 
 
Kozorog   
Čustveno se boste pomirili in se odločili, da stvari uredite po svoje. Pri tem je smiselno, da ne razlagate drugim svojih namer, temveč samo naredite, kar želite.
 
Vodnar  
Čusteno boste nihali, zato se nič osebnega ne odločajte danes. Zatopite se raje v današnje delo, saj vas to namreč najbolj pomiri in prizemlji ter so vidni rezultati.
 
Ribi  
Urejevali boste svoje življenje, predvsem odnos do vsega, kar se spreminja okoli vas. Možnosti imate, da spremenite tudi svoj dom