favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

12. 2. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Ljubezen bo na tapeti in če si želite srečati pravo osebo ali obdržati svojo ljubezen življenja, je nujen nasvet: prisluhnite drugemu, trenirajte to in ne jemljite nikogar za samoumevnega.

Bik  
Notranji nemir se vas nikakor ne odreče, zato se ga boste morali vi odreči.  Začnite prakticirati dihanje in upoštevanje želja bližnjih o tem, kako bi preživeli čas z vami.  

Dvojčka    
Danes vam bo ignoriranje starih stvari koristilo, da se ne boste zapletli z bližnjimi ali sodelavci v nesmiselne prepire. Ne da se vam pogrevati starih stvari in prav je tako.

Rak    
Sprostili se boste v odnosih in ne boste  na vsako malenkost gledali kot na osebno grožnjo. Opazili boste, da vas imajo ljudje zares radi in da vam to veliko bolj izkazujejo kot vi njim.
 
Lev  
Potrudite se, da nazaj pridobite zaupanje določene osebe, saj je prav vaša slaba vest tista, ki stoji med vama. Opravičevanje nima smisla, samo iskrenost v komunikaciji bo dovolj.
 
Devica  
Občutek boste imeli, da vam določeni prijatelji, znanci nekaj prikrivajo. Lahko pa, da bodo samo pretekla čustva prišla na plano, s katerimi pa morate vi nekaj narediti.


Tehtnica  
Že misel na ljubezen vam bo takoj aktivirala voljo do življenja in lotili se boste tisoč stvari naenkrat. Čutili boste, da se se bližnji malo odmaknili od vas, a tega ne boste obžalovali.

Škorpijon  
Ne dovolite, da vam notranji strahovi ne porušijo zaupanja, ki ste si ga do sedaj zgradili v svoji okolici. Zato ne širite govoric, če ne želite, da boste poklicani na odgovornost.
 
Strelec   
Ne zaupajte v stvari, ki jih ne razumete, saj vas to odmika od dobrih odločitev. Skrivnost ni samo v zaupanju nečemu nevidnemu, temveč v sprejemanju vidnega.
 
Kozorog  
Skrivnosti boste za svoje bližnje, saj ne bodo dojeli, da je resnično vse drugače in da ne mislite več pokagati računov nikomu. Jasno boste postavili meje in svoj notranji red.
 
Vodnar  
Dogodki bodo v vas izzivali ljubosumje, primerjave in morali se boste postaviti zase, pri tem pa paziti, da se ne zamerite tistim ljudem, ki pa vam želijo samo dobro.
 
Ribi  
Čas je, da okrepite svoje primarne temelje in se posvetite tistim stvarem v življenju, ki vas izpolnjujejo. Postanite egoistični in pazite na svoj čas in energijo. Naj vam ne odteka v prazno.


prejšnji članek
Dvojčka Klobasa v solzah
Svet slavnih
Dvojčka Klobasa v solzah
naslednji članek
VIDEO: Pozabite na oskarje, na Radiu1 nasmejali z Roškarji 2020
Svet slavnih
VIDEO: Pozabite na oskarje, na Radiu1 nasmejali z Roškarji 2020