nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, je ...

mouth-guard-4791772_1920 Reporter.si

Teorija zarote: Korona virus je bil podtaknjen

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Anna Paynich: S tantričnimi vajami obudite zaljubljenost
| V.M.

Anna Paynich: S tantričnimi vajami obudite zaljubljenost

Anna Paynich, Aleš-Rod

Anna nima čarobne paličice, s katero bi paru povrnila harmonijo, zna pa ju, kot pravi, skozi tantrične vaje popeljati do tega, da se drug drugemu znova odpreta in se povežeta na višjih ferkvencah …

Anna Paynich ima polne roke dela. Te dni se pospešeno ukvarja s prav posebnim tantričnim programom, ki ga je ustvarila za povezovanje parov, ki so se na skupni poti pričeli izgubljati.

»Veliko parov se sooča s težkimi odnosi, nerazumevanjem, odtujenostjo, prepiri, nesoglasji, tudi razhodi. Seveda nimam čarobne palčke, da bi lahko takšnemu paru iz danes na jutri povrnila harmonijo. Sem pa ravno v ta namen ustvarila program, da ju skozi tantrične vaje popeljem nazaj k popolnem združenju, ju povežem na višjih duhovnih frekvencah in dosežem rezultat, da se ženska boginja zopet odpre, sprejema in daje ljubezen, sebi v prvi vrsti. Edino tako lahko skozi svojo maternico - IONI da moškemu oporo in razumevanje,« pove Anna in v nadaljevanju pojasni, da zdrav, harmoničen in seksualen odnos dosežejo skozi dinamične dihalne vaje.

In kaj se v posamezniku in paru pravzaprav zgodi tekom vaj? »Ponovno se okrepi iskrica in zbudi zaljubljenost. Poderemo blokade in izbrišemo potlačena čustva, da ponovno s kreativnostjo v spolni čakri manifestiramo svoje najgloblje želje in strasti.  Par zviša intenziteto in moč svojih notranjih orgazmov in podaljša časovnik užitkov,« pripoveduje Paynicheva, ki ji je v ponos in čast, da je na svoji poti pomagala že mnogim parom. Ob tem še doda, da svoje znanje in bogate dolgoletne veščine predaja z osebnimi delavnicami na domu, saj se lahko le tako paru povsem posveti.