favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

18. 2. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Praktični boste pri načrtovanju dneva, a vas bodo čustva našla nepripravljene in bo se vse razvijalo čisto po svoje. Ne upirajte se, sprejmite dejstvo, da ste tudi vi samo človek.

Bik
Dovolite si, da vas tokrat življenje vodi in se odzivajte na dogodke iz dneva v dan ter upoštevajte želje drugih, vaših bližnjih. Začudili se boste, kako hitro se lahko vse uredi.

Dvojčka
Sprostite se, danes ne bo usoden dan v poslu, saj nič ne bo šlo tako, kot bi želeli. Zato nujno poskrbite, da naredite red v papirjih in v prostoru, da vsaj ne bo prahu in kaosa.

Rak
Ne bo vam težko priskočiti nekomu na pomoč, ker sami ne boste več tako zapleteni sami vase. Zato boste srečni, ko se bodo stvari speljale brez pretirane čustvene drame.



Lev
Skrbno izberite svojo družbo, saj vaše počutje močno niha glede na to, s kom ste večino časa. Zato ne bodite hladni do tistih, s katerimi vam je dobro, pokažite jim veselje.

Devica
Merkur je že v retrogradni fazi, kar bo upočasnilo vašo komunikacijo in moč misli. Lahko, da boste to čutili kot nemir, nelagodnje. Vzemite si potreben počitek ali razmislek.

Tehtnica
Neumorni boste v delu in ne glede na veselje ob doseženem, boste na presenečenje drugih nadaljevali z delom. Našli ste svoj pravi delovni ritem, ki ga ne želite izgubiti.

Škorpijon


Čas je, da se lotite vsega skupaj na drugačen način. Ne bojujte se z mlini na veter, saj ste že poskusili, pa ni šlo. Prisluhnite nasvetom tistih, ki so to pot že prehodili.

Strelec
Poglejte v svoje življenje ter sprejmite odgovornost samo zase, za čustva, dejanja in odločitve. Za druge to nima smisla, saj je neuresničljivo. Ne osebno in ne poslovno.

Kozorog
Spremembe prinašajo izgubo kontrole. Ne bojte se, saj imate pod nadzorom sebe in svoje reakcije. Vse ostalo naj se dogaja, samo takšno življenje prinese novosti.

Vodnar
Preveriti, če so vaše ideje še aktualne za druge, da ne boste delali v prazno. Sočasno pa bodite pozorni na svoja čustva, da si ne boste z nestrpnostjo priklicali starih težav.


Ribi
Optimizem se rojeva v vas in vam daje voljo za vse tisto, čemur ste se prej izogibali. Bolj kot boste sledili sebi in delu, ki ga želite opraviti, več energije in časa boste imeli.

prejšnji članek
Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do golega
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do golega
naslednji članek
Se je končno pobotal s sinom?
Svet slavnih
Se je končno pobotal s sinom?