Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Zvezde vas bodo podpirale v smeri polnega izkušanja svoje moči, ki pa je ne izkoriščajte za prepire in vplivanja na druge ljudi, temveč zgolj za svoje preboje.

Bik
Uporabite notranjo moč zato, da spremenite svoj čustveni začarani krog, v katerega ste se ulovili preprosto zato, ker ste pozabili gledati vse dobre stvari, ki vam jih življenje ponuja.

Dvojčka
Problemi drugih vas trenutno preveč bremenijo, zato se čisto odklopite od spremljanja težav vseh tistih, ki jim ne morete pomagati. Uredite svoj dom in sebe.

Rak
Sledite sebi, svojim navadam in načrtom, da tudi v napornejših okoljih in časih izbrusite svoj karakter in se prizemljite v tem, v kar verjamete. Ne popuščajte okolju.

Lev
Lahko, da boste žalostni zaradi določenih odnosov z bližnjimi, ampak žal je tudi to je del življenja, ki vas pa posredno usmerja na bolj svobodno in srečno pot za vas osebno.

Devica
Čeprav razumsko veste, kje so težave in kaj bi vi morali spremeniti, se temu načrtno izogibate, kot da vas bo kaj manj, če kdaj priznate svojo zmoto. Odprite srce sebi in bližnjim.Tehtnica
Potrebno bo zaključiti eno stvar, preden se odprejo vrata za naprej. Življenje vam bo postalo dogodivščina in precej naporni boste za tiste, ki vas radi obrekujejo in iščejo napake.

Škorpijon
Preverite stanje vaših pomembnih ljudi, da jih ne boste samo izkoriščali za pomoč, saj lahko, da vas imajo počasi dovolj in boste mogli najti druge zaveznike ali ekipo.

Strelec
Lahko, da bo prišlo danes do prepira, pri katerem bodite realni in ne reagirate iz občutkov občutljivosti in užaljenosti. Opravičite se, če ne želite hujših reakcij in težav.

Kozorog
Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo in začeli boste spoznavati, kako velik vpliv imate na svoje okolje in da vas imajo ljudje radi. To vam bo v veliko zadovoljstvo.

Vodnar
Pozabite na sisteme, ki vas želijo s strahom obvladovati. Prihaja obdobje vaše umske regeneracije in življenje se bo popolnoma drugače obrnilo, kot ste pričakovali.

Ribi
Ne morete več čakati drugih, da naredijo svoje stvari in ste potem vi na vrsti. Težko se motivirate, če v odnosih ne čutite podpore, zato ste pripraviljeni na spremembe.