Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

28. 3. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Ljubezen in strast vam bo zmešala glavo in pozabili boste na svoje obljube sebi ali drugim, da se boste stabilizirali in zaživeli mirno življenje. Izogibaljte se alkohola.

Bik
Zamenjajte ploščo in se bolj posvetite strasti do življenja kot pretiranim skrbem. saj Stvari se vam dokaj hitro urejujejo, zato se umirite. Sreča vam bo pripeljala novo ljubezen.

Dvojčka
Nove izkušnje vam bodo dale številne ideje za naprej in čustveno boste postali precej bolj sproščeni in komunikativni. Ne bo vam več težko govoriti o čustvih ali pomagati drugim.

Rak


Dober načrt boste skovali in kaj hitro se bodo pokazali prvi učinki. To vam bo dalo toliko veselja, da boste pretiravali z besedami, kar bo seveda takoj zmanjšalo uspeh.

Lev
Začeli se boste sproščati, ko boste videli spremembe v okolju, ki vam bodo všeč. Niste še čisto prepričani, kaj si želite, a dobro veste, česa ne morete več prenašati.

Devica
Ne razburjajte se zaradi malenkosti, temveč poglejte, kaj se zares dogaja v vas. Notranji nemir ni stvar sedanjosti, temveč preteklih izkušenj, ki jih še niste spustili.

Tehtnica
Strast bo zagorela, ko vas bo Vesolje povezalo z vašo simpatijo na nenavaden način. Ne sprejemajte odločitev, dokler vam ne bo jasno, kam želite in kje se najbolje počutite.

Škorpijon


Sledili boste čustvom in popolnoma zaupali sebi, da greste v pravo smer. Strast vam velikokrat zamegli jasno videnje, zato je dobro, da poslušate nasvet ženske iz okolja.

Strelec
Ne morete več zadržati optimizma ob vsem dogajanju, saj imate preveč pritiskov iz okolja, da bi lahko še delovali optimalno. Priznajte si, da tudi vi potrebujete pomoč ali počitek.

Kozorog
Vrata se vam odpirajo, vendar še ne veste, kako bi se lotili prihodnosti, Zato čakate in opazujete, kako to drugi počnejo. Žal vam je za nekatere osebe, s katerimi ste izgubili stik.

Vodnar
Moči in volje za delo bo dovolj, a ne boste si dovolili, da vam tisti, ki vas ne poznajo in cenijo, pametovali okoli vašega dela. Jezili se boste in lahko, da celo prekinili stike.

Ribi


Čustveno boste odprti, zato bodite pozorni, s kom in na kakšen način komunicirate, tudi virtualno. Usmerite se v dejavnosti, ki vas sproščajo: kuhanje, kreativnost, tudi spanje.

prejšnji članek
Zveznica Reke ljubezni bo postala mamica
Svet slavnih
Zveznica Reke ljubezni bo postala mamica
naslednji članek
MasterChef: Člane rdeče ekipe nadutost drago stala
Resničnostni šovi
MasterChef: Člane rdeče ekipe nadutost drago stala
#nasazenazenska
nasazenazenska