favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Različne navade, ena rešitev v domačem wellnessu

17. 3. 2020; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
grohe

foto: Arhiv proizvajalca

Vsem je dobro znano, da je kopalnica oaza v kateri se naš dan začne in konča. Ravno zato je pri urejanju kopalnice potrebno imeti v mislih dve značilnosti: udobje ter funkcionalnost.

Trend kopalnice kot wellness oaze je vse bolj prisoten, v tem primeru kopalnica ni samo postor kjer se sproščamo in skrbimo za telo, temveč tudi prostor, ki lahko ponuja sauno, kemoterapijo, hidromasažo, multifunkcionalno prhanje… Obstaja cel kup rešitev, ki lahko vašo kopalnico transformirajo v nepozabno izkušnjo za vsa vaša čutila.
Potopite se v novo dimenzijo prhanja – novo GROHE SmartControl prho. Doživetje “Push, Turn, Shower omogoča več možnosti saj je pametna tehnologija postala del še ene uspešne GROHE linije – GROHE Euphoria SmartControl. Nova kontrolna enota SmartControl je še tanjša in še montira direktno na površje , GROHTERM thermostat pa ponuja idealno regulacijo temperature vode. Zahvaljujoč vsem tem Euphoria SmartControl omogoča udobje prhanja ter enostavno uporabo.

Prednosti GROHE termostatov in sistemov za prhanje: udobje, varnost, varčevanje

Nihče ne mara, da ga pri prhanju neprijetno preseneti spremeba temperature vode. Zato so revolucionarni GROHE termostati narejeni tako, da uporabnikom omogočajo udobje pri prhanju brez neprijetnih presenečenj, ki jih sprememba temperature vode povzroča. GROHE termostat vsebuje GROHETHERM SmartControl tehnologijo, kot je to TurboStat, ki omogoča, da se temperature vode pri prhanju ne spreminja. Gumb 38° C Safe Top omogoča varnostno zaklepanje pri temperaturi 38° C, ki varuje pred visoko temperaturo vode, funkcija, ki posebej pride prav vsem tistim, ki imajo majhne otroke. Zahvaljujoč GROHE CoolTouch tehnologiji kromirano površje upravljalne enote se ne segreva ter na ta način preprečuje opekline. Ecco Button varčuje z uporabo vode do 50 %. GROHETHERM SmartControl sistemi, ki se montirajo na steno,so zelo elegantnega videza minimalističnega dizajna, ugradni pa, poleg vseh že omenjenih funkcij, dodatno varčuje na prostoru ter omogoča več udobja pri prhanju. GROHE termostati in sistemi za prhanje torej omogočajo udobje, maksimalno varnost, ekološko porabo ter varčevanje z vodo.

“Push, Turn, Shower” opcije pri prhanju del so pametne tehnologije uspešne GROHE linije – GROHE Euphoria SmartControl.

Trikrana zabava pri prhanju

“Push, Turn, Shower” opcije pri prhanju del so pametne tehnologije uspešne GROHE linije – GROHE Euphoria SmartControl. In je ravno Grohe SmartControl prhanje tisto, ki vam omogoča, da se potopite v popolnoma novo izkušnjo pri prhanju, s povdarkom na dizajnu – upravljalna enota je sedaj se tanjša, montira se direktno na površino, GROHETHERM termostat pa ponuja idealno regulacijo temperature. Ta sistem za prhanje vsebuje veliko novih tehnologij kot je to multi-jet prha. Osrednji del tega pametnega sistema za prhanje predstavlja “push and turn” upravljalna enota. Edinstveni piktogrami GROHE EasyLogic omogočajo intuitivno uporabo. Gumbi lahko regulirajo količino vode odvisno od vašega počutja - od nežnega prhanja do močne osvežitve. Dovolj je en pritisk na gumb, da lahko izberete način prhanja. Prvi gumb, recimo, aktivira Euphoria Handshower ali Euphoria Cube stick, ki omogočata, da voda prši ravno tja kjer si vi zaželite. Gumb na sredini omogoča polno moč SmartControl-a. Zahvaljujoč novi ActiveRain mlazni različici lahko izbirate med močnim curkom za spiranje šampona ali koncentriranim curkom, ki z masirnim učinkom odklanja vsakodnevni stres. Tretji gumb s svojim PureRain curkom omogoča sproščujoče prhanje.

foto: Arhiv proizvajalca

Prhanje kot na toplem, poletnem dežju

Danes so izjemno popularni “rainshower” ter velike prhe, takšne, ki so nežni kot kaplje dežja ali pa močni kot slap in nam dajo občutek, da se prhamo nekje v naravi. Vse to nam omogoča Euphoria SmartControl sistem. Poleg Rainshower 310 SmartActive prhe, GROHE Euphoria SmartControl lahko naročite tudi v multi-jet Euphoria 260 različici. Tri različna curka lahko tudi ročno nastavite s pomočjo inovativnega gumba v sredini glave prhe – močni “jet” curek, SmartRain “jet” curek in “full rain” “jet” curek, ki na naši koži pusti občutek prijetnega, poletnega dežja. Zahvaljujoč GROHE QuickFixu, posamezni elementi se lahko montirajo na nosilce obeh modelov in zaradi tega vrtanje novih lukenj ni potrebno. Ročaj glave tuša je mogoče obračati za 180 stopinj.

Minimalističen dizajn – čist in uporaben

Ljubitelji sofisticiranega dizajna se bodo zaljubili v GROHE Euphoria SmartControl sistem: glava prhe velikosti 310 mm v dveh različicah: kvadratni in okrogli. Visokega sjaja s trpežno GROHE StarLight kromiranim površjem ali elegantnim MoonWhite akrilnim steklom GROHE Euphoria SmartControl sodi v vsako moderno kopalnico. Ne smemo tudi pozabiti na GROHE EasyReach polico za mila in šampone.

Elegantna GROHE kopalnica sofisticiranih linij kopalniške opreme

Individualnost v redizajnu kopalnice omogočajo štiri GROHE linije: Cube, Euro, Bau ter najnovejša Essence. Kolekcija Cube transformira vsako kopalnico v oazo za relaksacijo zahvaljujoč svojemu kvadratnemu in minimalističnemu izgledu. Kolekcija Eur kombinira odlične performanse z atraktivno ceno. Eur ponuja umivalnike, ki omogočajo več odlagalnega prostora, kot tudi visečo WC školjko. Kolekcija Bau se s svojim brežčasnim dizajnom krožnih linij lahko vmesti v katerikoli kopalnico.

Najnovejša Essence linija ponuja vse potrebno za kopalnico čistega, elegantnega in modernega dizajna, od umivalnikov in WC školjk pa vse do prostostoječih kad. Kolekcija ponuja ugradne umivalnike treh velikosti, plus tiste viseče, WC školjke in bideji so lahko tudi prostostoječi ali viseči. GROHE Essence linija prvič ponuja kade treh velikosti, med katerimi izstopajo ravno tiste samostoječe. Essence kolekcija idealna je za vse tiste, ki želijo hišni spa stil v svoji kopalnici. Poleg čistega in lahkotnega dizajna se Essence linija ponaša tudi z uporabnimi funkcijami, ki olašujejo nase življenje. Higijena ter enostavno uzdrževanje omogoča Rimless tehnologija WC školjk, ki neutralizira neprijetne vonjave in bakterije.

prejšnji članek
Kaj je Dejan Krajnc obesil na hišo?
Svet slavnih
Kaj je Dejan Krajnc obesil na hišo?
naslednji članek
Znanstveniki ugotovili, kako se imunski sistem bori proti koronavirusu
Zdravje
Znanstveniki ugotovili, kako se imunski sistem bori proti koronavirusu