reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?

29. 3. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Izkoristite čas in uredite papirje za svoje nove temelje. Lahko, da boste preveč trmoglavili, a se ne bo izšlo, tako da je bolje, da se lotite rešitev, dokler še lahko.

Bik
Ne izpostavljajte se fizično ali čustveno, saj ste v tem trenutku preveč občutljivi, da bi lahko prenesli kakršnekoli pritiske. Danes se ne ukvarjajte se z elektriko in ostanite doma.

Dvojčka
Preveč razmišljate in iščete rešitve za stvari iz preteklosti. Ne dovolite, da vam to zamegli uspehe in dobre stvari v sedanjosti. Pazite, da se ne prehladite, občuljivi boste.

Rak
Spočiti in optimistični boste. V zabavo vam bo vse, kar boste lahko naredili za svoje bližnje. Polni boste tudi idej za prihodnost. Pišite si jih, saj bo med njimi mnogo dobrih.

Lev
Ne glede na to, kako boste želeli priti na zeleno vejo in se nekaj odločiti, prekiniti in začeti na novo, preprosto ne bo pravi čas. Notranja jeza vas bo kurila, dokler ne bo sprememb.

Devica


Čustveno boste razdvojeni, saj boste želeli ugoditi vsem, a se ne boste mogli dogovoriti, kaj in kako. Potrudite se in ohranite notranji mir, to bo za vse najboljše.

Tehtnica
Ohranite fokus na ljubezni, ki vam bo najvočja opora za nov način življenja. Spremembe bodo spontane, a potrebne in vaše počutje se bo izboljševalo iz dneva v dan.

Škorpijon
Izjemen dan in obdobje za vas. Izkoristite dobre zvezde in poglejte, kaj smiselnega si želite spremeniti ali je potrebno urediti. Večje dobre spremembe so možne sedaj.

Strelec
Če je možno, se danes izognite vročim debatam, vožnji z avtomobilom ali napornemu delu. Naporen dan je za vas, ko se lahko vse, za kar ste delali, zruši.

Kozorog
Dober čas za ureditev dogovorov, papirjev, nove službe, novih priložnosti ali dediščine. Vse, kar ste si želeli urediti, imate sedaj močno podporo, da se to zgodi.

Vodnar
Ne izgubljajte energije, živcev in časa za karkoli nima v tem trenutku smisla za vas. Prestopate okvirje preteklosti in zato je pomembno, da ne padete na stare težave.

Ribi


Ženske bodo najbolj vplivale na vašo situacijo, pa če hočete ali ne. Iskreno se odprite pogovoru, saj boste s tem pridobili več, kot pričakujete, pa še prav zabavno druženje bo.

prejšnji članek
Alenka Košir čez noč ostala brez dela
Zdravje
Alenka Košir čez noč ostala brez dela
naslednji članek
Bob Dylan izdal skladbo o umoru, ki jo je skrival osem let
Horoskop
Bob Dylan izdal skladbo o umoru, ki jo je skrival osem let