mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čustveno nikakor ne boste prišli na zeleno vejo

12. 4. 2020; 09.14
Avtor: Andreja Novak / Dobrakarma.si
škorpijon

Škorpijon foto: Pixabay

Manjka vam oseba, ki bi resnično zaupala v vas, da bi se vi lahko sprostili.

Oven  

Imeli boste močan vpliv na okolico, zato pazite, kaj zagovarjate, saj vam bodo sledili. Z vsako pozitivno spremembo pri sebi, boste imeli še večji vpliv, pa tudi odgovornost.

Bik  
Razdvojeni boste in namesto, da bi se pogovorili z ljudmi, ki vam spodbujajo težave, jih boste poskušali zatirati in nadzorovati, kar pa bo seveda prineslo še več slabe volje.

Dvojčka  


Poskrbite za svojo varnost, dogajale se bodo nenavadne stvari. Izogibajte se ljudi, ki prehitro govorijo in spodbujajo nelagodje. Ne posojajte denarja, niti ga ne trošite preveč.  

Rak  
Strastni boste in predani svojemu življenju. Imeli boste obilo energije in dobre volje, zato boste priljubljeni pri ljudeh v vaši bližini. Ohranite iskrenost za vsako ceno.

Lev  
Dober dan za vaše cilje in želje. Postavite se na prvo mesto. Imeli boste moč narediti vse, tudi upreti se vašim bližnjim, ki se bodo posmehovali vašim novim dejavnostim.  

Devica   
Bodite nežni in strpni predvsem do sebe. Občutljivi boste tako fizično kot čustveno, zato se izogibajte vsem prepirom ali nasprotovanjem. Počivajte in se odmaknite od družbe.

Tehtnica  


Notranji in zunanji red vam bo pomagal pri kaosu v čustvnih. Nikakor ne boste mogli ustreči vašim bližnjim, saj si zares ne želijo spremembe, temveč samo pozornost.

Škorpijon  
Čustveno nikakor ne boste prišli na zeleno vejo, ne glede na trud, ki ga boste v to vložili. Manjka vam oseba, ki bi resnično zaupala v vas, da bi se vi lahko sprostili.  

Strelec    
Dovolj imate nekaterih manipulacij v partnerstvu, kjer vi vedno potegnete ta kratko. Ne boste več dovolili tega, pa čeprav to pomeni, da se boste bolj pogosto prepirali.  

Kozorog  
Vaše počutje se bo izboljševalo. Ne bo vam se težko potruditi za svoje fizično telo, saj boste čutili, da potrebujete kondicijo za pestro življenje, ki se vam odpira na novo.  

Vodnar  


Ne boste ravno praznično razpoloženi, zato vam čustveni pritiski družinskih članov ne bodo prav nič po volji. Želeli si boste miru in harmonije, dobili pa vse drugo kot to. Dihajte.

Ribi  
Čustveno boste predani bližnjim in skrbeli boste za njihovo dobro počutje. Imeli boste dobre ideje, a jih po vsej verjetnosti ne bodo sprejemali, zato boste malo užaljeni.

prejšnji članek
Zvezdnica Najinih mostov: mene ti ukrepi osvobajajo
Svet slavnih
Zvezdnica Najinih mostov: mene ti ukrepi osvobajajo
naslednji članek
Indira iskreno: zredila sem se
Svet slavnih
Indira iskreno: zredila sem se
#obraziavenija
obraziavenija