Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Energijska napoved: zelo intenzivno, z večjimi in trajnejšimi spremembami

11. 5. 2020; 03.00
Avtor: Andreja Novak/Dobra karma
zemlja, podnebne spremembe, globalno segrevanje

Več kot 11.000 znanstvenikov sveta svari pred podnebnimi izrednimi razmerami. foto: Profimedia

Pred nami je intenziven teden, v katerem se bodo večje in trajnejše spremembe kar vrstile.

Saturn prehaja v retrogradno fazo za celo poletje, Merkur prehaja iz znamenja bika v znamenje dvojčkov in tudi Mars spremeni znamenje in preide v znamenje rib. Precej spoznanj boste lahko prejeli ta teden ali vsaj začutili, v katero smer je smiselno, da se obrnete. Pluton in Sonce bosta v četrtek močno povezana, kar pomeni močne in intenzivne energije, ki bodo izzivale vaše počutje in na plano spravile karmične energije.

Petek, 8. 5.
Skozi dan boste okrepili samozavest ali pa jo pretirano kazalo v okolici. Ne boste mogli biti tiho nikjer, kjer bodo vaše vrednote izzivane. Skozi pogovore bodo lahko prišle določene ideje, ki jih boste želeli čim hitreje razrešiti. Ne zanemarjajte svojega počutja in če čutite povišan pritisk, šumenje v ušesih cel dan, pokličite svojega zdravnika oz. preverite svoje fizično počutje. Nihanje v energijah bo namreč veliko in lahko se zgodijo malo nepredvidljive stvari.


Sobota, 9. 5.
Lahko, da vas bodo prebudile moraste sanje ali močni notranji strahovi. Danes se izogibajte naključni komunikaciji ali opazkam, ki bi jih dajali na socialnih omrežjih, saj lahko doživite močan Ponedeljek, 11. 5.
Saturn se počasi ustavlja na svoji poti, saj se bo jutri obrnil v retrogradno fazo, v kateri bo kar do 28.9. Ker je Merkur tudi že čisto na zadnjih stopinjah bika, to daje današnjemu dnevu dobra izhodišča za prave uvide, sproščena spoznanja glede vašega uspeha in načina razmišljanja. Spoznali boste nekatere svoje napake, ki jih delate v mislih, kar vam bo omogočilo dobro napredovanje skozi celotno poletje.

Torek, 12. 5.


Odlično počutje se obeta. Saturn v retrogradni fazi bo odmaknil od vas vse tiste ljudi ali dogodke, ki so vas bremenili. Ker je Merkur prešel v znamenje dvojčkov, boste lažje razmišljali in še hitreje komunicirali. Imejte odprte oči in ostala čutila, da dobite pomembne informacije ali spoznanja o stvareh, ki vas zanimajo. Dan bo dober tudi čustveno, za srečanja, darila in veselje, saj se bosta srečala Luna in Jupiter.

Sreda, 13. 5.
Luna preide v znamenje vodnarja, a Mars zapusti vodnarjevo znamenje in preide v znamenje rib. Pokazalo se bo, kje je ujeta vaša življenjska energija in nekateri dogodki vam bodo osvetlili mnogo stvari iz preteklosti. Odlično se boste počutili, ko boste delovali po svojih vrednotah in smislu življenja. Ne dovolite si, da kdorkoli spelje vašo voljo in moč v napačne vode, ohranite notranji mir in delujte samo iz dobrega počutja.


Četrtek, 14. 5.
Intenziven dan se obeta, z močno povezavo Sonca in Plutona, kar bo dalo ljudem moč in pogum, da se izražajo tudi iz globin svojega čustvovanja. Karmične energije bodo na polno delovale skozi dan, zato opazujte svoje reakcije in notranje počutje. Pozorni bodite, da ne odreagirate prehitro, še posebej med 14 in 16 uro. Lahko se zgodijo nenavadne stvari, nenavadna srečanja ali usodni dogodki.

prejšnji članek
Umrl zvezdnik Seinfelda in oče Bena Stillerja
Svet slavnih
Umrl zvezdnik Seinfelda in oče Bena Stillerja
naslednji članek
Pik ose: Ko oteklina boli in ne izgine …
Zdravje
Pik ose: Ko oteklina boli in ne izgine …