Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vas bo razdvojilo?

12. 5. 2020; 06.31
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
zodiac-sign-2532970

HOROSKOP foto: px

Danes bodo vzplamenela čustva. Razdvojila vas bo želja po pobegu iz vsakdanjosti, strast in hrepenenje po zamujenem.

Oven
Burno, a zanimivo bo. Razdvojeni boste med strastjo in hrepenenjem ter med uporno željo po pobegu iz vsakdanjosti. Naredite tisto, kar je nujno, ostalo preložite.

Bik
Več dogajanja in celo morebitna potovanja vam bodo dala novega notranjega elana. Imeli boste možnost uresničiti več skritih osebnih želja, ki ste jih skrivali v sebi.

Dvojčka
Malo zgubljeni boste, kot da se vam ponavljajo stvari v začaranem krogu in ne znate zares izstopiti iz vsega. Zato dihajte, čakajte, opazujte in dovolite, da se danes samo uredi.

Rak
Imate priložnost, da uredite svoje domovanje, se dogovorite za selitev ali nakup zemljišča ali karkoli ste načrtovali v tej smeri. Odprite oči in se pravočasno izrazite.

Lev
Veliko so bo dogajalo, a danes se boste veliko dogovorili v svojo korist. Vaše ideje za izboljšave pri ureditvo vašega doma ali poslovnega prostora, bodo odlične in sprejete.

Devica
Dovolite si stvari narediti čisto po svoje v tistih primerih, ko si to res močno želite. Ne zanemarite pa predlogov in pomoči svojih bližnjih, ki so vas zares naklonjeni.



Tehtnica
Pazite se pretirane romantike, saj boste prijateljevali s precej čustveno osebo, ki lahko vaše sočutje zamenja za kaj globljega in bodo težave.

Škorpijon
Strastno se boste borili za vse, v kar verjamete. Ne pozabite pogledati na situacijo še iz drugih perspektiv, da ugotovite pravo stanje. Lahko, da bo povsem drugačno.

Strelec
Poskrbite, da se boste dobro počutili doma, saj boste samo na ta način stopili korak naprej v življenju. To, da vas doma razumejo, vam bo dalo potrebno samozavest.

Kozorog
Ne bodite preveč navezani na kakršnokoli družbo: prijatelje, sodelavce,.. , saj družba sedaj ne vpliva ugodno na vas . Samota in samostojnost vas bosta bolje podprle.

Vodnar
Ogromno dogajanja bo, mogoče kar malo preveč vsega za vas, pa čeprav bodo same dobre, uspešne in koristne stvari. Ne poskušajte kontrolirati, samo sodelujte in opazujte.

Ribi


Vaši današnji izgovori bodo preveč prozorni, da bi vam kdo verjel. Zato se odločite in vztrajajte v dobrih odločitvah ne glede na to, koliko sprememb bo potrebno narediti.

prejšnji članek
Sanjska Hana pred kamero razkrila skrivnost njenih oči
Svet slavnih
Sanjska Hana pred kamero razkrila skrivnost njenih oči
naslednji članek
Slovenska voditeljica skriva datum hčerkinega rojstva
Svet slavnih
Slovenska voditeljica skriva datum hčerkinega rojstva