Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

borut-pahor, janez-janša, ovojni-poboji, stanislav-zore, kočevski-rog, macesnova-gorica Svet24.si

FOTO: Janša vsem tistim, ki po ulicah in trgih ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Horoskop: Naredite korake v tej smeri
| Andreja Novak

Horoskop: Naredite korake v tej smeri

Horoskop, Pixabay

Čas je, da prenehate sanjariti in zgolj hrepeneti po stvareh, ki si jih zaradi strahu še vedno niste izpolnili. Čas je za akcijo, pričnite nizati male korake v željeno smer. Mislite tudi nase in na to, da si zaslužite biti srečni.

Oven
Obilo komunikacije bo in premalo boste zainteresirani za res dobro rešitev. Sprostite se in se usmerite na pomembne stvari, da se ne zgubite v nepotrebnih besedah.

Bik
Počakajte na primern čas in se končno odločite, v katero smer si želite voditi svoje življenje. Pri tem ne zanemarite svojega dobrega počutja, naj vam bo to osnova za odločitve.

Dvojčka
Prijatelji vam bodo pomagali urediti nekatere delovne stvari, če jim boste le dovolili. Tako se bo našlo še neko zares zanimivo delo za vas, ki vam bo podprlo nove talente.

Rak
Delovni dan se bo dobro in tekoče odvijal, čeprav vas bo na trenutke zagrabila panika ali notranja skrb, koliko vsega je še potrebno narediti. Samo počasi in vztrajno dalje.

Lev
Prenehajte hrepeneti in naredite korake v tej smeri. Začutite, komu ste zares zvesti v svojem srcu in pojdite v tej smeri. Preverite, če te osebe čutijo enako in se odločite.

Devica
Zaupajte partnerju ali prijatelju / prijateljici notranje skrbi in strahove, saj vas bo samo tako lahko razumel. Skupaj bosta praj in bolje našla dobre ideje in rešitve.



Tehtnica
V ljubezni boste razdvojeni in se ne boste se mogli odločiti. Tako boste ravnali po stari navadi in potrpežljivo počakali, da vam življenje sproti razkrije, kar je najbolje za vas.

Škorpijon
Čustvena nihanja bodo danes precejšnja, da ne boste točno vedeli, kaj narediti in kako reagirati na zmedene želje iz okolja. Ohranite notranjo zbranost, to bo dovolj

Strelec
Možnosti za nov način življenja se bodo krepile, kar bo okrepilo predvsem vašo notranjo moč in posledično vas končno pripravilo do telovadbe za boljše fizično počutje.

Kozorog
Odlično dogajanje bo na polno aktiviralo današnji dan. Nekatere stvari boste morali bolj jasno razložiti in bolje pokazati svoj interes ter namen, da boste prepričali ostale.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da vam vse lahko spolzi iz rok, če ne boste ves čas imeli vse pod nadzorom. To je lahko res, če ne veste, komu lahko zaupate in komu ne. Odkrijte to.

Ribi
Stežka se boste privadili na večja druženja in velika verjetnost je, da se boste raje ponovno zaprli sami vase in v svoje razmišljanje ter se odmaknili od vsega kaosa.