favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Vas razjeda ljubosumje?

17. 5. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Ste ljubosumni? Če le lahko, se poskusite osredotočiti na druge, pomembnejše reči v vašem življenju. Pretekla čustva vam povzročajo nemir in vam preprečujejo, da bi zaživeli z vsem srcem.

Oven
Iskali boste način, da se zaradi posla odmaknete za daljši čas od doma ali da greste na daljše poslovno potovanje. Nujno bo namreč, da se zbrano predate rešitvam in ukrepate.

Bik
Če lahko, opustite preteklo ljubosumje in se osredotočite na sedanjost. Samo pretekla čustva vam povzročajo notranje skrbi in strahove, ki vas oddaljujejo od rešitev.

Dvojčka
Ne bodite odklonilni do družinskega sodelovanja, da ne boste spet tisti, ki ustavlja družinski razvoj in spremembe. Ne bojte se, vedno bo prostor in podpora tudi za vas

Rak
Preveč čustveni boste in lahko, da boste ponovno želeli vzpostaviti odnose s starejšo žensko, s katero pa ste se v preteklosti že sprli, zato premislite, če to res potrebujete.



Lev
Ostanite zvesti sebi, ne glede na to, kaj se bo dogajalo in kako bodo nekateri domači pritiskali, da jim potrdite nekaj, v kar verjamete, da nimajo prav. Tako boste ohranili moč.

Devica
Sodelujte s širšo družino in družbo, da ne boste zamudili vseh tistih sprememb, ki ste jih že dlje časa čakali. Ni pomembno, da kaj naredite, je pa pomembno, da ste zraven.

Tehtnica
Pazite se pretirane romantike, ki jo bo do vas kazala določena, čisto preveč čustvena oseba. Vašo sočutje in pripravljenost poslušati si lahko namreč razlaga čisto napačno.

Škorpijon


Preverite stroške, ki se sedaj samo kopičijo in v računajte tudi svoj čas, pa vam bo takoj jasno, kaj je potrebno narediti. Tako se bo red počasi, a trajno vzpostavil tudi pri vas.

Strelec
Imeli boste veliko srečo pri vsem, kar se bo dogajalo, a se tega ne boste najbolj zavedali. Jasno vam bo postalo šele kasneje, ko se bo vse umirilo in boste pogledali za nazaj.

Kozorog
Dobre spremembe bodo prišle predvsem v vaš dom in veselje se bo širilo na veliko. Lahko, da boste bolj spremljali dogajanje, kot zares sodelovali, a vseeno vam bo dobro.

Vodnar
Sprostite se in opazujte, kako se ljudje obnašajo, ko so zraven vas. S tem vam bodo povedali veliko več, kot želijo zares. Sledite intuiciji, ne reagirajte na čustva drugih.


Ribi
Ne vlecite več ven preteklosti in nerazumevanja v družini, da ne pogrevate starega ljubosumja, saj to samo okrepi vaše notranje skrbi. Odločite se in zaživite dan sproti.

prejšnji članek
Nepozaben posnetek pokojnega Jerneja Šugmana
Svet slavnih
Nepozaben posnetek pokojnega Jerneja Šugmana
naslednji članek
Že danes znan slovenski predstavnik na Evroviziji 2021
Svet slavnih
Že danes znan slovenski predstavnik na Evroviziji 2021