Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Horoskop: Trma vam bo škodovala
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Trma vam bo škodovala

HOROSKOP, px

Ste po naravi trmasti? Danes vas bo to čustvo še posebej stisnilo v oklep. Opomnite se, da je dobro pogledati izven okvirjev in se ne preveč oklepati zgolj lastnih čutenj. Prisluhnite sogovornikom in dan bo mnogo manj napet.

Oven
Odnosi vas bodo preokupirali, saj bodo vsi želeli nekaj od vas. Vseeno se potrudite za tiste ljudi, ki vas podpirajo in v vas spodbudijo dobre občutke sreče, naklonjenosti.

Bik
Možnosti so, da boste začeli načrtovati selitev v tujino, saj bodo priložnosti res izjemne in stanje doma manj privlačno. Vsekakor je čas za aktivnosti in ne za čakanje.

Dvojčka
Sprejmite vse, kar se dogaja, kot darilo življenja. Veliko sprememb se bo samodejno zgodilo in če boste sodelovali iskreno, bo vaše življenje zaplulo v dobre vode.

Rak
Premislite, kaj si resnično želite in ne hodite po starih poteh, če želite spremembe. Ne padite na današnje finte sodelavcev, ne sprejmite odgovornosti še za njih.

Lev
Romantično boste razpoloženi in vse vam bo dobro, če vam bo le dajalo občutek zaželenosti. Čisto se boste odmaknili od stika z okoljem, da boste ohranili občutek varnosti.

Devica
Trmasto boste vztrajali pri svojem, pa čeprav se boste v sebi zavedali, da poznate samo eno plat zgodbe. Nikakor ne boste želeli spustiti priložnosti, ki se bo pokazala.Tehtnica
Pozitivni boste in zaradi tega precej uspešni v vsem, česar se boste lotili s svojim srcem in kreativnostjo. Uredili boste nekatere papirne zahteve in še enkrat pokazali, da se da.

Škorpijon
Nujno vse stvari preglejte iz širše perspektive, da ne boste vlagali denarja in svojega časa in ugleda v nekaj, kar se bo kasneje izkazalo za boj z mlini na veter ali celo kot sramota.

Strelec
Želeli boste prikriti nezadovoljstvo z bližnjimi, saj boste imeli dovolj klasičnih problemov, ki bi jih lahko že zdavnaj rešili, če bi se le dobro pogovorili. Vztrajajte.

Kozorog
Kaj hitro ste lahko na zeleni veji, če se le odločite prave stvari. Življenje vas bo vabilo v dobro smer, zato ne oklevajte, sodelujte. Naredite si seznam stvari in v akcijo.

Vodnar
Starejši moški vam bo dobro svetova, zato prisluhnite njegovim nasvetom in se še odzovite na povabila za druženje. Veliko novega se boste naučili in ljudje vam bodo naklonjeni.

Ribi
Usoda ima za vas več dobrega, kot pričakujete, zato se ji ne upirajte, temveč sodelujte. Nov dan, nove priložnosti. Dvignite telefonski klic, odzovite se na vsa povabila.