Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja javno izpostavila svojega partnerja

Horoskop: Ugotovili boste, da so ljudje spremenili
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ugotovili boste, da so ljudje spremenili

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Tekom pogovorov z ljudmi boste opazili, da so se spremenili in da lahko hitro zaidete v nesoglasja. Poskusite svoje stališče pojasniti na miren, nevsiljiv način.

Oven  
Pozitivne izkušnje preteklih družinskih druženj vas bodo pripravila do tega, da se boste pomirili s sorodniki. Končno se boste lahko sproščeno srečevali in sodelovali.

Bik  
Čustveno se boste skrili v svoje občutke zadovoljstva in povezanosti. Družinske spremembe vam bodo godile in končno se boste sprostili v dobri komunikaciji.  

Dvojčka  
Odlično boste razpoloženi in ne bo vam težko pomagati svojim bližnjim. Z mamo, hčerko ali sestro se boste končno lahko pogovorili o težjih stvareh in odleglo vam bo.

Rak  
Opazili boste spremembe v ljudeh glede na to, kako se z njimi pogovarjate, zato se boste naučili,  kako povedati stvari na dober načn, da se čustveno ne zapletate več.

Lev   
Jezili se boste nad vsem, kar se ne bo dalo urediti. Iskali boste krivce povsod, a vas nihče ne bo jemal resno, kar vas bo še bolj jezilo. Fizično delo vas bo sprostilo, lotite se ga.  

Devica  
Umaknili se boste od vseh naporov in pritiskov okolja ter se predajali lenobi. Obujali boste spomine in urejevali spominke ali fotografije, ki vam čustveno veliko pomenijo.

Tehtnica  
Večje število ljudi vam bo sledilo, saj jih boste s svojo komunikacijo očarali. Lahko, da boste imeli družinsko srečanje ali boste predavali v skupini vam zelo naklonjenih ljudi.

Škorpijon  
Optimistični boste in kamorkoli boste šli in karkoli boste naredili boste imeli pozornost. To vam bo sicer ustrezalo, a lahko, da si boste zaradi tega nakopali tudi težave.

Strelec   
Idealen čas je za vas in za vaše osebne spremembe. Karkoli si želite na novo vpeljati v svoje življenje, to naredite sedaj. Podporo boste imeli tako v družini, kot v okolju.

Kozorog   
Imeli boste občutek, da se je vse ustavilo, a se boste vi odmaknili od dogovorov in dogajanja. Ne čakajte vedno na druge, aktivirajte se za stvari, ki so vam pomembne.   

Vodnar  
Ne  poslušajte danes žensk v svoji bližini, da ne boste še bolj nesigurni in zmedeni. Sprostite se in sledite svojim načrtom, kot je dogovorjeno in ne spreminjajte ničesar.

Ribi  
Zadovoljni boste s sabo in svojim načinom življenja. Uredili boste stvari za nazaj, kar vas bo močno razbremenilo. Uredite tudi svojo vizijo in glavne cilje za bližnjo prihodnost.