Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Horoskop: Še malo in dosegli boste cilj
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Še malo in dosegli boste cilj

Fotografija je simbolična, Profimedia

Vztrajajte na poti do zastavljenega cilja. Ne popuščajte, z močno voljo vam bo uspelo. Pri tem vam bo v veliko pomoč nekdo, ki vam je blizu.

Oven  
Srečni boste in tako samozavestno širili svoje ideje in predloge. Lahko, da boste pretiravali pri vsem, kar se bo dogajalo. Prijatelji in znanci se bodo ob tem zabavali.

Bik  
Na vsak način boste želeli uveljaviti svojo voljo, a ne boste imeli prave moči, da bi vztrajali v svojih zahtevah. Najdite drug način, bolj ljubečo komunikacijo, pa bo šlo lažje.  

Dvojčka    
Sonce prehaja v vaše znamenje, kar vam bo sprostilo komunikacijo in vas podpiralo pri vseh pogovorih in izražanju svojih želja in čustev. Sprostite se in sodelujte.

Rak    
Prijatelji vam bodo pomagali pri dokončevanju nečesa, kar vam veliko pomeni. Dobili boste vredna darila, ki vam bodo pomagala urediti materialno stanje za dlje časa.  

Lev  
Z močno voljo in pomočjo najboljšega prijatelja vam bo uspelo urediti nekaj, kar vas je že dlje časa mučilo. Vztrajajte, ne popuščajte, saj boste s tem naredili velik korak naprej.

Devica  
Nikakor se ne boste mogli aktivirati v vsakdanji delovnik, kot da ne boste čutili prave stabilnosti v sebi. Ljudje vam bodo naklonjeni, zato poprosite bližnje za pomoč in podporo.

Tehtnica  
Kamorkoli boste prišli, boste obkroženi z ljudmi. To vas bo veselilo, saj boste razpoloženi za družene. Samski lahko celo, da boste srečali ljubezen svojega življenja.   

Škorpijon  
Samozavestno boste nastopili povsod in zahtevali avtomatsko prednost, ki vam bo tudi dana. Lahko, da boste srečali nove ljudi in dobili nove poslovne priložnosti.

Strelec   
Skozi bežno srečanje in pogovor se lahko razvije zanimivo prijateljstvo, ki vam bo okrepilo voljo do življenja. Dobili boste podporo pri večjih načrtih za prihodnost.  

Kozorog  
Želeli boste ostati v ozadju in nadzirati dogajanje, a se tokrat ne bo izšlo tako, kot ste pričakovali. Izgubili boste moč zaradi svojega umika, zato kar pogumno v prve vrste dogajanja.

Vodnar  
Nestrpni boste do vseh svojih bližinjih, zato se vam bodo instinktivno umikali. To vas bo naredilo še bolj občutljive, a na vas je, da ustavite to igro. Sprostite se.

Ribi  
Dobro počutje vas bo sprostilo v vseh pogledih in zelo prijetna družba boste. Ženske vam bodo bolj naklonjene kot moški. Uživali boste in si pridobli veliko ugleda.