Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Horoskop: Ljudje bodo na vas ljubosumni
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ljudje bodo na vas ljubosumni

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Kaj vam bo danes prinesla mlada luna? Nekateri bodo na vas ljubosumni, mnogi boste polni življenja, odprti za novosti, o katerih ste poprej na skrivaj sanjarili ...

Oven  
Mlaj vam bo prinesel močno željo, energije, lahko pa tudi pomoč drugih ljudi, da si boste  uredili dom in si korenito popravili svoje temelje, tako finančne, kot družbene.

Bik  
Mlada luna vam bo od danes naprej podprla novosti, da boste lažje skomunicirali svoja čustva, kar bo izjemno dobro vplivalo na vaše odnose in tudi na fizično počutje.

Dvojčka
Ženske vam bodo naklonjene in povsod se boste z njimi lahko vse pogovorili. Ne izpostavljajte pa tega nikjer, saj se prehitro razvije ljubosumje, ki vam lahko škoduje.

Rak
Radi se boste pogovarjali o ljubezni, sanjarili ter si predstavljali, kako bi bilo vaše popolno življenje. Začutite, da je ljubezen dvojina in ne ednina ter se odprite partnerju.

Lev  
Danes in prihodnje dni nikakor ne delajte kompromisov in ne obljubljajte ničesar, samo dovolite si, da se vam v odnosih pokaže vsa resnica in boste lažje šli pravo pot.    

Devica  
Mlada luna vam bo dala spodbude v odnose. Bodite pozorni na to, v kaj verjamete in kakšne so vaše vrednote v ljubezni, saj je to pomembno izhodišče za vse odnose.

Tehtnica  
Lahko, da bodo nekateri precej ljubosumni na vas, vendar vas to ne bo nič kaj obremenjevalo.  Zavedali se boste, da lahko vsakdo zaživi po svoje, če si le dovolj želi.  

Škorpijon  
Poslovni uspeh vas bo napolnil z adrenalinom. Tako pozabite na tiste stvari, ki jih odlagate in bi jih bilo dobro razrešiti, preden se spet porušijo in potrebujejo sanacijo.  

Strelec   
Voljo do življenja vam aktivirajo dobri odnosi, predvsem iskreni in prijateljski. Ker res potrebujete optimizem in malo več vztrajnosti, se začnite družiti s pravimi ljudmi.

Kozorog  
Če lahko, se predajte idejam in vsemu, kar se bo dogajalo okoli vas. Ne predvidevajte vnaprej, temveč si dovolite, da spoznate nove stvari, da ste radovedni in odprti za spremembe.

Vodnar  
Odličen dan, ko boste z besedami potolažili ljubljeno osebo in podprli dobre stvari. Naredili boste pa še veliko več, saj vas bo nemir vodil v akcijo za prihodnje stvari.  

Ribi
Odlično boste razpoloženi in ljubezen vam bo naklonjena. Lahko, da boste z eno besedo odprli srce simpatiji in ponosni boste na vse, kar se bo iskreno dogajalo.