mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Razkrila projekt: Ana bo takole pomagala pomoči potrebnim

2. 6. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Ana Praznik

Ana Praznik foto: Pro Plus

Tekom Aninega dobrodelno obarvanega projekta lahko prav vsi prispevamo k lepši prihodnosti otrok, katerih družine se soočajo s socialno stisko.

Ana Praznik je že poprej namignila, da je tekom obdobja pandemije snovala projekt, s katerim bo lahko pomagala prikrajšanim otrokom. Minuli dan je razkrila, da je zasnovala simpatično akcijo, v kateri lahko sodelujemo prav vsi in tako s skupnimi močmi prispevamo k enakopravnejšemu šolanju. Njena roka pomoči je luč sveta ugledala v obliki zvezkov z njeno podobo in motivacijskimi sporočili, z nakupom slednjih pa bo lahko širša javnost aktivno pomagala otrokom iz socialno šibkejšega okolja.

Ana Praznik foto: PR

»Letos bodo šolski zvezki dobili čisto drug pomen. Dolgo časa sem razmišljala, kakšen bi bil lahko moj doprinos k lepši prihodnosti naših otrok, k enakopravnejšemu šolanju, k družbi enakih možnosti, pa se mi je zdela ideja o lastni liniji šolskih potrebščin pravšnja. Moji nosijo posebna pozitivna, motivacijska sporočila, ki vam bodo v navdih in podporo, ko boste to potrebovali. Kar pa je najpomembneje - Z nakupom teh zvezkov bodo otroci iz stabilnejših družin lahko pomagali svojim vrstnikom, ki prihajajo iz manj privilegiranih družin. Pa ne samo otroci, tudi v pisarnah se rabijo zvezki, kajne? In kaj, če bi z nakupom teh zvezkov naredili še nekaj dobrega? Dvojna zmaga,« je na družbenem omrežju obelodanila Ana in se za konec zahvalila vsem, ki bodo ta projekt podprli.

Ana Praznik foto: PR

Kakšna se vam zdi Anina ideja? Boste sodelovali?

prejšnji članek
Domen Kumer kuri odvečne kilograme
Svet slavnih
Domen Kumer kuri odvečne kilograme
naslednji članek
Horoskop: Ne odzivajte se na provokacije
Horoskop
Horoskop: Ne odzivajte se na provokacije