Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: nihanje počutja bo velikansko

8. 6. 2020; 01.00
Avtor: Andreja Novak, Dobrakarma
strelec

strelec horoskop foto: px

Poskušajte imeti svoj red in harmonijo, kajti izzivi dni bodo nasprotujoči. Dobro je, da ste sproščeni in se odzovete tako, kot se počutite, vseeno pa je koristno, da imate nekje v sebi ali svojem domu svoj mir ali ritual, ki vas poveže z mirom in ljubeznijo v sebi.

Nekatere dni se boste morali postaviti zase ter boste čutili moč in voljo, da bi gore premikali, druge dni boste občutljivi kot nežna rastlina na vetru. Dobro je, da ste sproščeni in se odzovete tako, kot se počutite, vseeno pa je koristno, da imate nekje v sebi ali svojem domu svoj mir ali ritual, ki vas poveže z mirom in ljubeznijo v sebi. V četrtek ne sprejemajte odločitev, saj ne glede na to, kako se vam bo zdelo, ne boste jasno videli celotne slike in si lahko z odločitvami zakuhate precej težav. Dobri barvi tedna: marelična in sinje modra.

horoskop foto: Dreamstime

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: *
Zmedeno obdobje, ko je za vas zelo priporočljivo, da se ne izpostavljate na sestankih ali uradnih področjih življenja. Ne boste namreč jasno videli vsega, kar se dogaja, zato lahko padete v večje težave.
Ljubezen: ****
Če ste v partnerski zvezi, sledite svojemu srcu, se sproščajte, počivajte in preživljajte prosti čas z ljubljeno osebo ali v mirnem krogu družine. Samski pa zdaj ne iščite ljubezni, saj se vam bodo načrti podirali iz trenutka v trenutek in vse, kar boste dosegli, je, da se boste osmešili.
Posel: **
Ne podpisujte in ne obljubljajte ničesar v službi, če nimate praktično podpisanih ali dokončanih stvari. To obdobje vas lahko pahne v celomesečne težave, zato počasi in po tiho sledite dogajanju, zdaj ni čas za spraševanje, da se ne usuje plaz težav.
Nasvet tedna:
Izogibajte se alkoholu in vožnji, saj vas zvezde ne bodo reševale iz kritičnih položajev. Še posebej bodite pazljivi 12. in 13. junija, saj boste obremenjeni z vsem, ne bo pa vam jasno, kaj se dogaja.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Utesnjeni boste, počutili se boste, kot da ste na izpitu ali zdravniškem pregledu. Šele proti koncu tedna se boste lahko sprostili in začeli ugotavljati nekakšno neskladje z dogajanjem ter počutjem. Ko boste pregledali dejstva, ne boste našli slabih stvari, a vaše počutje je ves čas mejno slabo. Obnašali in počutili se boste, kot da imate tragično življenje.
Ljubezen: **
Tudi v ljubezni bo potreben nov vidik, drugačna perspektiva. Ne kličite težav s tem, da se čustveno obnašate, kot da ste sredi njih. Vaš partner in bližnji vas ne jemljejo več resno. Iz muhe delate slona in to ni čisto nič privlačno.
Posel: ***
Če boste pozorni, boste ugotovili, da vam je sreča naklonjena tako v podpori žensk v vaši družbi kot tudi v poslovnih odločitvah. Ko se boste začeli neposredno in preprosto izražati, boste dosegli vse. Marsikdaj namreč ljudje ne razumejo, kaj zares želite, ker slabo artikulirate stvari.
Nasvet tedna:
Novi temelji se vam odpirajo, za novo službo, novo stanovanje ali selitev. Sodelujte z življenjem.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: *
Ne boste točno vedeli, kaj se je zgodilo, a ogromno pozornosti boste prejeli v tem obdobju. To vas bo precej izčrpalo, saj niste več navajeni, da se ljudje toliko ukvarjajo z vami. Dogajalo se bo na vseh področjih, tako doma kot med prijatelji in v službi. Ob pretiranih reakcijah boste pozabili nase.
Ljubezen: ***
Čustveno boste ganjeni zaradi pozornosti in naklonjenosti, ki jo boste dobivali od partnerja in bližnjih. Sočasno boste občutljivi, saj se vam bo srce odpiralo in ne boste vedeli, kako se odzvati. Darila življenja bodo začela prihajati. Odprite se, ne branite se vsega lepega in se ne delajte hladne, temveč pokažite svojo srečo in veselje.
Posel: ****
Komaj boste sledili vsemu in skrbelo vas bo, da boste kaj naredili narobe. Čustveno boste na robu solza ali predaje. Zgodilo pa se bo toliko dobrih stvari, da ne boste mogli dojeti, kaj se dogaja.
Nasvet tedna:


Privzgojite si dnevno rutino, da boste imeli točno določen čas zase. Dovolj je, da si vzamete zase pol ure, ki pa naj bo točno določena, da s tem presekate kaos, ki se bo dogajal okoli vas.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Izvili se boste iz otopelosti in ujetosti v pričakovanja drugih. Vse bolj boste čutili, da vam je svoboda pomembna, zato se boste tudi bolj sprostili in jo poklonili tudi svojim bližnjim.
Ljubezen: ****
Sprejmite svoja čustva in vse posledice preteklosti, saj boste šele potem lahko stopili korak naprej. Konec tedna se izogibajte alkohola, da vas ne bo odneslo v težave, saj ne boste dobro precenili situacije in lahko izgubite naklonjenost svoje simpatije.
Posel: **
Sredina tedna vas bo postavila na novo in točno boste vedeli, kdo je na vaši strani, komu pa se je bolje izogniti. Ne obremenjujte se in ne obtožujte nikogar, preden ne preverite dejstev. Lažje se boste odločili in začeli bolje delovati zase.
Nasvet tedna:
Navadite se na stabilnost, naj vam ne bo dolgčas. Ko se bo življenje malo umirilo, se boste veliko bolje počutili in končno vam bo tudi življenje lahko začela dajati darila na vseh področjih. Vaš nemir pa lahko predčasno uniči zastavljene korenine, zato iščite v sebi mir.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Vznemirjenje pričakovanja se bo v vas porajalo iz dneva v dan. Ne glede na to, da se morda na zunaj ne bo nič spremenilo, boste vedeli, da je vse drugače. Veseli boste priložnosti, da boste lahko pokazali, da vam je mar in da si želite sprememb na bolje.
Ljubezen: ****
Na srečo vam bo uspelo opustiti pretekli škodljivi način razmišljanja, ki vam je zastrupljal odnose in dobro prihodnost. Zaradi tega boste bolj sproščeni in lažje boste izrazili svoja globoka čustva, ki se jih prej še zavedali niste. Vikend vam bo prinesel ljubezen, ki se ji boste predali, a jo boste želeli skrivati pred okoljem. Samski se odprite za novo ljubezen.
Posel: ***
Ves teden boste aktivni v upanju, da boste lahko naredili dober vtis na določene ljudi. Še dobro, da vam bo sreča naklonjena, še posebej če boste sproščeni in odprti tudi za sprejemanje, ne samo za dajanje.
Nasvet tedna:
Odprite se praznovanju življenja. Ne zavrnite povabila ljudi, ki bodo cenili vašo družbo. Do zdaj ste sledili pričakovanjem okolice, zdaj pa je čas za vašo »norost« in brezkompromisno življenje.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Na začetku se boste obotavljali in se odmikali od ljudi ter prijateljev. Prevzemali vas bodo nenavadni strahovi in čutenja, kot da se bodo odprla vrata preteklosti in jih boste morali sprostiti. Na srečo se vaši bližnji in prijatelji ne bodo pustili motiti, temveč bodo z vami nadaljevali, kot da ste del skupine, družbe, in se ne bodo ozirali na vaše negodovanje, tudi na strupene komentarje ne. To vas bo pomirilo.
Ljubezen: ***
Čutili boste veliko povezanost v ljubezni, veliko boste o tem razmišljali, spoznali pomembne stvari, a vprašanje je, ali se to spet ne bo dogajalo samo znotraj vas. Ne računajte na to, da vam partner bere misli in da bo vse naredil tako, kot si vi po tiho želite. Morda se bo enkrat samo odmaknil in bo to začetek počasnega konca. Zato ne pojdite v to smer, izrazite svoja čustva.
Posel: **
Rutinsko boste opravili vse, kar bo treba, a večjih uspehov ne bo, pa tudi neuspehov ne.
Nasvet tedna:


Konec tedna vas bo zajel optimizem. Našli boste sorodno dušo, s katero se boste pogovorili o vsem.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: **
Začetek tedna boste potrebovali precej potrpežljivosti, da ne boste pretiravali z reakcijami, ki jih bodo drugi želeli od vas. Nekdo bo hotel dokazali, da se vas da hitro zmanipulirati, ob tem pa ne bo računal na vašo srečno intuicijo, ki vam dostikrat čisto naključno pomaga, da se izognete težavam.
Ljubezen: ****
V odnosih se bo ustvaril red in morda boste začeli ljubezensko zvezo s starejšo osebo, ki vam bo dala vse, kar potrebujete. Vsekakor boste v odnosih dosegli notranji mir in ne glede na simpatije, ki se bodo pojavljale, boste notranje pomirjeni s srčno povezavo s pravo osebo.
Posel: ****
Ne bodite preveč zaupljivi, še posebej prvih nekaj dni ne. Izogibajte se tudi nasilnim ljudem in tistim, ki bodo na vsak način želeli vašo pozornost. Ne boste se želeli prepirati niti razlagati ničesar o svojem življenju, imate vso pravico, da delujete po svoje.
Nasvet tedna:
Nikar se ne obremenjujte z vsem, kar bodo ljudje želeli pokazati kot vaš problem. Ni potrebe, da spremenite svojo rutino, s katero ste v preteklosti že dosegli lepe rezultate.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Prve štiri dni poskrbite za svojo varnost, saj boste nagnjeni k nesrečam, nezgodam in vaša nezbranost lahko povzroči večje težave. Notranjega nemira ne boste prepoznali, saj se vam bo zdelo, da drugi tako delujejo na vas.
Ljubezen: *
Morda se boste zaradi prehitrih odločitev ali preteklih napačnih prepričanj odmaknili od dobrih ljudi, s katerimi ste se dobro razumeli. Žal tega ne boste opazili pravočasno, kar vam bo onemogočilo popraviti situacijo. Ne trmarite, tudi ne hitite in se raje naučite delovati sproščeno, počasi ter z občutkom za ravnovesje in vpogledom v situacijo drugega.
Posel: **
Želeli boste »solirati«, a ne bo pravi čas za to. Sreča je naklonjena tistim, ki jo privoščijo drugim. Takšne in podobne misli vas bodo zaposlovale, da boste kar pozabili, kaj je zares treba narediti.
Nasvet tedna:
Koristno je, da konec tedna obiščite babico ali starejšo žensko, ki vam bo predala pomembno sporočilo ali nasvet, ki ga ne jemljite z levo roko, temveč ga čim prej upoštevajte.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Prvih nekaj dni se boste težko zbrali, a ko se boste dodobra začutili v sredini tedna, boste lahko na novo aktivirali določene stvari in se ponovno pojavili v javnosti kot zmagovalec. Nič vam ne bo težko in intuicija vas bo pravilno vodila skozi vse stvari, o katerih boste dvomili.
Ljubezen: ****
Ne prenaglite se z odločitvami, prisluhnite srcu in dobremu občutku, ki vas bo zajel, ko boste sprejeli dobro odločitev. Konec tedna boste srečni v ljubezni, kot že dolgo ne. Srce vam bo zaigralo, ko bo partner poskrbel za lepo presenečenje.
Posel: ***
Možnosti so tudi za dober posel oziroma srečanje za novo poslovno sodelovanje, ki vam bo okrepilo že skoraj izgubljeni optimizem. Seveda ne pozabite, da se bo treba potruditi, da nič ne bo padlo iz neba.
Nasvet tedna:


Ne čakajte več, da uskladite načrte z drugimi, temveč samo sledite sebi in naredite tudi takšne stvari, o katerih ste prej samo z vznemirjenjem razmišljali. Sprostite se in sodelujte s tistimi, ki so vas veseli. Ostale pustite na miru.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Ponedeljek vas bo še močno razburjal, kar ne boste se mogli pomiriti, čeprav boste videti čisto mirni. Zaledeneli boste, a v resnici vam bo žal, da se niste prej odločili za iskrenost in sodelovanje.
Ljubezen: *
Napačno se boste lotili ljubezni in simpatijo odgnali s čustvenimi pritiski in občutki krivde ter dolžnosti. To ni ljubezen, to so čustvene manipulacije, ki jih tudi vaš partner ne bo mirno prenašal.
Posel: ***
Veliko se bo dogajalo, a malo boste opazili, ker boste preobremenjeni s tem, kako vas drugi vidijo. Ne skrbite, drugi so podobno obremenjeni s sabo, a posel čaka, da ga kdo do konca zagrabi in iz tega naredi najboljšo zgodbo za življenje. Boste to vi?
Nasvet tedna:
Ne delajte neumnosti, temveč raje počakajte, da vas mine občutek žrtve, in se potem odločite v svoje dobro. Možnosti bo veliko, izberite novo, tisto, ki vam bo najprivlačnejša. Pri tem pa pazljivo, da ne obremenite ljudi, ker se bodo raje umaknili, kot da se prepirajo z vami. Če lahko, poglejte na položaj celovito.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ****
Prva dva dneva boste senzibilni in komunikativni. Poskrbeli boste za vse, kar se bo dogajalo v vaši okolici, in nič vam ne bo težko. Od torka naprej pa se bo okrepila vaša notranja moč, morda boste vstopili v svojo trmo ter vztrajali pri svojih pogojih in temeljih.
Ljubezen: ***
Ne predajajte se ljubosumju ali posesivnosti, sprostite se in dovolite, da se vse dogaja po naravni poti. Ljubezen bo močna, a ne bo pravega časa za njeno realizacijo. Ne krivite nikogar, saj ima življenje različna obdobje in vsa so koristna.
Posel: ***
Skozi ideje in vztrajnost boste sicer dosegli veliko, a se boste sočasno še bolj odmaknili od vseh, s katerimi ne boste želeli deliti svojega dela, rezultatov in niti svojega mnenja.
Nasvet tedna:
Zdelo se vam bo, da vse obvladujete, a v bistvu se boste odrezali od večine ljudi v svojem okolju. Nič zato, samo dovolite tudi njim, da skozi sproščenost in klepet najdejo svoje mesto v družbi. Žal vam bo, ker boste čutili, da ste izgubili precej zanimivih dogajanj iz družbe, a ne morete imeti vsega.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Notranja moč se vam bo dobro okrepila in skrbno boste delovali po svojem načrtu. Nikakor se ne boste želeli odmakniti od zastavljenih aktivnosti, saj čutite, da ste na pravi poti. Vse več energije boste imeli za številne ideje, ki si jih želite že od nekdaj uresničiti. Vse bo tokrat odvisno samo od vas in vaših čustev.
Ljubezen: *
Ljubezen vam bo trenutno v breme, zato se ne odločajte za druženja, saj vam bodo vzela preveč časa in vas ponovno vrnila v krog dvomov ter nemira zaradi neustvarjanja. Postanite bolj egoistični in poskrbite zase tudi s tem, da si razporedite čas točno tako, kot želite.
Posel: ****
Bodite zbrani ob svojem delu in se predajte temu, kar boste počeli. Vse se vam bo dobro izšlo, saj boste imeli mir in podporo za dobro realizacijo.
Nasvet tedna:


Nič zato, če vas imajo drugi za rahle čudake. Vseeno sledite svojim nagibom, ki vas bodo dobro vodili v smeri sprostitve in dosežkov na področjih, na katerih se želite dokazati. Uporabite več rdeče barve v hrani in pijači, saj vam bo okrepila notranjo moč.

prejšnji članek
Nečista klima je razlog vnetja sluznice in hripavosti
Resničnostni šovi
Nečista klima je razlog vnetja sluznice in hripavosti
naslednji članek
Ljubezen po domače: Ana in Jaka spet postala starša
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ana in Jaka spet postala starša
#obraziavenija
obraziavenija