GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ugotovili boste, kdo ni na vaši strani

11. 6. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, astrologija (5)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Karte oz. ljudje se bodo premešali in točno boste vedeli, kdo je na vaši strani, komu pa se je bolje izogniti.

Oven  
Samski ne iščite sedaj ljubezni, saj se vam bodo načrti podirali iz trenutka v trenutek in nikakor ne bo šlo tako, kot boste načrtovali. Pripravite se, da se lahko osmešite.

Bik  
Ljubezen, ki jo imate, vam ne bo zadostovala. Ljubosumje je namreč vaše osnovno gonilo, saj vas vedno aktivira. A sedanji partner tega ne izzove v vas. Ga še  ljubite?

Dvojčka  
Odprite se spremembam in dogajanju na vseh področjih, tako doma, med prijatelji in v službi. Ne razdajajte pa se preveč skozi pomoč drugim, da spet ne pozabite nase.

Rak   


Karte oz. ljudje se bodo premešali in točno boste vedeli, kdo je na vaši strani, komu pa se je bolje izogniti. Veselili se boste nove družbe in novih načrtovanih dogodkov.

Lev  
Priznajte si svoja najgloblja hrepenenja in se opogumite, da jih priznate tudi osebi, s katero so povezana. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, kako hitro se lahko uresnči.

Devica  
Opustite žalost zaradi odhoda določene starejše ženske. Če lahko, jo obiščite takrat, ko boste želeli ali začutite vajino povezavo. V srcu boste vedno povezani z njo.

Tehtnica  
Srečni boste in darila bodo deževala iz vseh strani. Pri tem boste čisto intuitivno skrili vse lepe dogodke in srečo pred tistimi, ki vas s svojo nevoščljivostjo  bremenijo.

Škorpijon   


Iluzija okoli vsega, kar se dogaja, se bo sprostila. Zaključilo se bo večje obdobje in če boste ostali zvesti sebi, bo dobro. Sicer pa boste morali nekatere stvari ponovno postaviti.

Strelec   
Starejši moški vam bo pomagal pri osvoboditvi določenih načrtov, lahko tudi, da s finančno pomočjo. Smiselno je počakati, da se vse okoliščine pokažejo, zato ne hitite.

Kozorog  
Nihanja v  čustvih vas bodo pripravila do vseh faz, od pretiranega postavljanja do smiljenja samemu sebi. Ne občudujte teh svojih lastnostih, stabilizirajte se čimprej.

Vodnar  
Zmedli boste svoje prijatelje in znance. Iz večjih prepirov se boste usmerili v ljubezen in vaša čustvena nihanja bodo vidna. Skrbelo vas bo nekaj čisto drugega. Izjasnite se.  

Ribi  


Odlično počutje bo botrovalo odločitvi iz preteklosti, ki pa že kaže dobre rezultate. Skozi sprostitev in druženje v veselju, boste dobili podporo in koristne informacije.

prejšnji članek
Hana poniknila zaradi nadlegovalcev
Resničnostni šovi
Hana poniknila zaradi nadlegovalcev
naslednji članek
Stres lahko povzroča hude bolečine v mišicah
Zdravje
Stres lahko povzroča hude bolečine v mišicah
#obraziavenija
obraziavenija