900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Bodite pozorni, da se ne boste potem kesali

19. 6. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Bodite pozorni, da ne padete pod silo težjih energij Usode, ki vas bo lovila te dni.

Oven
Bodite pozorni, da ne padete pod silo težjih energij Usode, ki vas bo lovila te dni. Če se zapletete v prepire in težave, se boste potem cel mesec kesali, ko jih boste reševali. 

Bik
Če lahko, ignorirajte pritiske okolja. Odidite na sprehod in bodite čimveč sami s sabo. Šport in narava vam bosta pomagala pri sproščanju odvečne, tudi agresivne energije. 

Dvojčka
Občutljivi boste in sočasno čutili, da je bolje, da drugim pustite, da delajo po svoje. Ohranite mirno kri, kar ne bo prav lahko, saj vam ne bo prav nič, kar bo kdo naredil. 

Rak
Dobre ideje se bodo hitro realizirale in učinkoviti boste pri svojem delu. Vse se bo začelo odvijati bolje in hitreje, kar vam bo dalo novega poleta. Nič vam ne bo težko. 

Lev
Bolj čustveni boste, saj vam sončni mrk že aktivira globlje čutenje. To bo naredilo velik razkorak pri vašem dojemanju ljudi in okolice. Videli boste, kdo so vaši ljudje. 

Devica


Ohranjajte dobro rutino, če je le mogoče. Novosti testirajte, ne prenaglite se z ničemer. Ni pravi čas za večje spremembe, vsaj mesec dni bo potrebno počakati. 

Tehtnica
Zanimiva družba vas bo zaposlila, a se ne boste mogli čisto sprostiti, saj boste čutili, da je nekdo s skritimi nameni ob vas. Opazujte in bodite pozorni na dogajanje. 

Škorpijon
Odločili se boste, da greste na vse ali nič, pri tem pa pozabili vprašati za mnenje in interese svojih bližnjih. Čisto po nepotrebnem se boste spravili v prepire. 

Strelec
Sprostite se in bodite točno to, kar ste. Prenehajte se skrivati pred okoljem in tajiti svoja čustva, ki jih vidijo samo vam najbližji. Ljubezen vam je povrnila voljo, negujte jo. 

Kozorog
Zaupajte, da drugi tudi kaj znajo in da vam ni potrebno vedno stati zraven. Tako se bo izboljšalo vaše psihofizično počutje in hitreje boste dosegli tisto, kar si želite. 

Vodnar
Pomembno vam bo, da vas bližnji razumejo, zato je smiselno, da jim jasno pokažete svoje prioritete. Ljubezen vam bo pomembna, a več časa boste morali posvetiti poslu. 

Ribi


Polni boste energije in dobro je, da jo usmerite v nekaj konstruktivnega. Postorite vse, kar ste želeli in sočasno začnite skrbeti za svoje fizično telo. Hvaležno vam bo.

prejšnji članek
Wernerju je prekipelo: Uničena življenja, pet mesecev brez plače …
Svet slavnih
Wernerju je prekipelo: Uničena življenja, pet mesecev brez plače …
naslednji članek
Duhovita, grenko-sladka uprizoritev o tovarni Paloma
Svet slavnih
Duhovita, grenko-sladka uprizoritev o tovarni Paloma
#nasazenazenska
nasazenazenska