Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: veselite se in bodite povezani

22. 6. 2020; 01.00
Avtor: Andreja Novak, Dobrakarma.si
mars

Znanstveniki želijo s podatki morebitnih potresov na Marsu dobiti jasnejšo sliko zgradbe notranjosti planeta. foto: Profimedia

Upočasnjen teden, kot da se je čas ustavil. Čustva bodo zanimiva, a zelo neodločna, zato se v tem obdobju ne odločajte o ničemer, ne glede na to, kako dobro, zanimivo, ljubeče, posebno se boste s kom počutili.

Neptun in Venera se namreč obračata v direktno smer in menjata občutke, jih poglabljata ali vas onesposabljata, da bi močno zaznavala vse nivoje. Privoščite si raje srečanja zunaj, se veselite in bodite povezani s številnimi ljudmi, da ne padete pod vplive iluzij in romantičnih hrepenenj. Od sobote dalje bo že bolje, ko bo Luna sprostila energijo v odnosih, Mars pa bo prešel v svoje znamenje in aktiviral strast ter odprtost za dogodivščine.


Dobri barvi tedna: svetlo modra in rumena


Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: *****
Ne glede na to, kaj boste počeli, boste vedno v središču pozornosti. To bo naredilo okolico precej ljubosumno. Zavidali vam bodo ljubezenske, pa tudi finančne podvige. In vaš neverjetni optimizem, ki ga boste kazali ne glede na ovire, ki bi vam jih lahko okolica postavljala.
Ljubezen: ****
Sreča in ljubezen vam bosta sledili, in kar bo najlepše, srečni boste tudi za druge, ki jim bo šlo dobro. Vaše zadovoljstvo vas bo delalo nadvse zapeljive. Samski ovni boste imeli dobre priložnosti za novo ljubezen. 

Posel: ****


Delovni in komunikativni boste in nič vam ne bo težko, kar bo popoln recept za uspeh, tudi finančen. Vseeno boste še malo previdni, saj vaše fizično počutje in družbena uveljavitev še ne bosta tako stabilna in ne boste želeli delati prevelikih korakov prehitro.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, da se ne zapletete v prepire, še posebej 25. in 26. junija, ko bodo planeti pritiskali na moč in eksplozivnost, zato bodite zbrani, da ne padete pod provokacijo okolja. Podporo imate veliko, in česarkoli se boste lotili, vam bo šlo kot po maslu.


Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Sledite nasvetom in naklonjenosti s strani žensk, pa boste lepo prebrodili nekatere stare čustvene zanke. Naj vas novice in želje s strani bližnjih razveseljujejo in potrudite se, da jim pomagate pri uresničevanju. Številne ideje boste dobili skozi pomoč drugim, kar vam bo veliko pomenilo.
Ljubezen: *****
Imeli boste močno seksualno privlačnost, zato samski biki opazite, kdo se v vaši bližini »zakuri«. Skozi sprostitev in notranje zadovoljstvo boste najbolj privlačni, in če imate stabilno vezo, bodite pozorni, da ne pretiravate s flirtanjem. To obdobje bo namreč polno takšnih priložnosti.
Posel: ***
Polno dogajanje bo tudi v službi, kjer boste le s težavo dohitevali ritem sprememb. Morali boste urediti veliko stvari, kar vam bo uspelo dokaj hitro in uspešno. Upoštevajte nasvete in sprejmite vse novosti, ki bodo prihajale k vam, saj je to za vas vitalnega pomena.
Nasvet tedna:
Nasveti starejše ženske bodo dobrodošli. Tako vam bo šlo lažje in hitreje boste sprejeti v njen širok družbeni krog, kar vam bo prineslo več ugodnosti.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ****
Hrepeneli boste po spremembah in čakali, da vam usoda pripelje tisto, kar si želite. A kmalu boste spoznali, da bo treba zavihati rokave in kaj narediti. Najprej se boste lotili načrtovanja in tudi to bo dovolj za začetek. Lepo darilo bo sprožilo pozitivno spremembo v vas in začeli si boste urejati dom ter ustvarjati nove temelje za življenje.
Ljubezen: ***
Pogrešali boste stare čase in določene osebe ter njihovo ljubezen. Dovolite si sprostiti stara čustva, da se odprete za novo ljubezen v sedanjosti. Jasno pokažite svojo naklonjenost.
Posel: **
Občutljivi boste na opombe sodelavcev in ne boste se mogli čisto sprostiti pri delu. Prehitro boste zamerili in nikakor se ne boste mogli dobro dogovoriti. Če delate tudi čez vikend, bodite pozorni, da se prehitro ne sprete in nepremišljeno ne daste odpovedi.
Nasvet tedna:
Počakajte in bodite potrpežljivi ter ne jemljite stvari osebno. Globlja čustva so plod preteklosti, zato jih opustite in se odzovite samo na trenutne situacije.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Sonce je prešlo v vaše znamenje, kar bo okrepilo žaromete usode na vas. Na polno boste lahko sodelovali z vsem dogajanjem, ni pa nujno, da vam bo to všeč, saj se ne boste mogli izmakniti pozornosti, ki vam bo sledila.
Ljubezen: ***
Ljubezen bo v ospredju. Želeli jo boste negovati in zanjo ste pripravljeni narediti marsikaj. Zelo pomembno je, da opustite stare splošne negativne misli o svojih odnosih iz preteklosti, ki ne rušijo samo vas, temveč tudi vaše bližnje, ki jih imate radi.
Posel: ***
Spremembe v poslu, službi ali ureditvi uradnih papirjev bodo pozitivne in začelo se bo vaše boljše obdobje.
Nasvet tedna:
Ohranite pozornost na sebi in svojem življenju ter s tem preprečite napade iz okolja. Samo sledite ciljem, ki jih je nujno doseči ne glede na čustvene odpore, ki jih boste vmes čutili. Nujno je, da vztrajate in prebrodite notranje ovire zaradi preteklosti in negativnih komentarjev sodelavcev ali okolice. Dokažite sebi, da zmorete, in ne odnehajte, saj bodo spremembe resnično dobre.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Čustva vas bodo korak za korakom prevzela in vse bolj boste hrepeneli po prostem času in druženju s prijatelji. Manjkajo vam stiki z ljudmi, ki vas cenijo in vidijo v pozitivni luči. In glede na to vam bo počutje nihalo. Prava družba vas bo spravila v dobro razpoloženje za nekaj dni, zato jim pokažite svojo naklonjenost in se ne zapirajte.
Ljubezen: *****
Pustite, da se starejša ženska in vaš dober prijatelj dogovorita o vsem, kar je treba narediti. Tako boste imeli čas sprejemati srečo, ki vam jo bo usoda pripeljala na življenjsko pot. Možnosti nove ljubezni, simpatije so velike, če si boste le upali odpreti nenadni sreči, ki vas bo zajela.
Posel: ***
Dovolj ste delovni in lahko si dovolite vmes malo sprostitve. Počasi boste dojeli, da se je treba samo dobro organizirati in dovoliti, da še kdo drug prevzame opravila. Ni potrebno, da sami vse opravite, potrebno pa je, da se dobro pogovorite.
Nasvet tedna:
Ne razmišljajte preveč, samo sodelujte z vsem, kar vam bo prineslo življenje.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Ne dovolite, da vam starejša ženska uniči vse, kar vam prinaša zadovoljstvo in srečo v življenje. Nekaj neiskrenosti je med vama in težko boste to rešili sami, če ne bo pripravljena se o tem pogovoriti. Pozornost dajte lastnim mislim in načinu, kako boste komunicirali, da se še bolj ne zapletete v mreže nezaupanja.
Ljubezen: *
Preveč boste občutljivi in si vsako besedo partnerja ali simpatije gnali k srcu. Ne odzovite se prehitro.
Posel: **
Previdno v komunikaciji in nikakor se ne primerjajte s komerkoli na delovnem področju. Naredite vse tako, da boste zadovoljni, pri primerjavah pa boste preveč kritični do sebe in tudi do drugih, zato se lahko zapletete v nenadne prepire.
Nasvet tedna:
Usoda vas bo vabila na potovanje ali daljšo pot, morda pa vam celo uresniči željo po selitvi. Izkoristite lunino podporo 26. in 27. junija za dobro delo in ureditev svojega čustvenega stanja. Ko boste razumeli, kaj se vam dogaja, boste lažje sprejeli, kar je potrebno, in spremenili, kar se bo dalo. Ohranite pozitivno naravnanost nase.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: **
Še malo zdržite in počutje bo kmalu boljše. Opazujte, kaj se vam dogaja ob različnih ljudeh, in spoznali boste, kaj je treba narediti za boljše počutje. Poletje bo vaše in opustili boste vse pretekle izkušnje in nemir, ki se je na vas lepil iz okolja.
Ljubezen: ****
Ljubezen bo reševala ostala vaša področja, zato ne dovolite, da vam okolica pokvari vse to in vaš odnos do ljubezni. Ignorirajte pritiske okolja in govorice ter se predajajte sreči in veselju, ki ju boste zaznavali ob bližnjih in novih ali celo starih simpatijah. Tako boste že konec tedna deležni naklonjenosti s strani nasprotnega spola.
Posel: ***
Ta teden preživite čim bolj delovno, da se dobro pripravite na poletno delovno temperaturo. Veliko stvari se bo zgodilo proti pričakovanjem dobro in z lahkoto boste napredovali.
Nasvet tedna:
Širite pozitivno energijo še malo in vse se bo korenito spremenilo. Vaša vladarica Venera se vrača po 26. juniju v direktno gibanje, kar vas bo odprlo za prijetne dogodke, darila in ljubezen.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Začetek poletja bo čustven in lažje se boste odločali za prave stvari. Prva dva dni ne odrivajte čustev in jih ne skrivajte pred drugimi. Koristno bo, če pokažete svoje razpoloženje in se ne trudite vedno razumeti drugih. Imeli boste dovolj volje in moči, da jo usmerite v kaj koristnega, kot je prenova doma, čeprav spremenite samo barve ali dodatke.
Ljubezen: ****
Magnetni privlak boste imeli močan, a je treba preveriti, kaj si zares želite od nasprotnega spola. Ko boste uskladili svoje želje in pričakovanja, bo ljubezen postala bolj smiselna in rezultati vidnejši.
Posel: **
Zdaj ni čas za velike spremembe, je pa smiselno pregledati stare rezultate in preveriti, kaj ste se v tem času naučili. Bodite pazljivi pri predlogih, da ne boste nasedli navideznim dobrim rezultatom. Nimate časa za neuspele poizkuse.
Nasvet tedna:
Pomembno je, da tokrat ostanete zvesti sebi in svojim ciljem, željam ter dopustite, da se zgodijo spremembe v tej smeri. Usoda vam bo naklonjena bolj, kot boste verjeli, zato poglejte malo naokoli, kaj vse se že uresničuje.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: *****
Odlično prebojno obdobje, ki ste si ga lahko samo želeli. Imeli boste neverjetno moč in podporo, da uredite številne stvari, tako osebne kot poslovne, če boste le sledili svojemu instinktu in intuiciji.
Ljubezen: ***
Dovolite si sprejemati darila, ki bodo vse bolj pogosto prihajala v vaše življenje, skozi njih pa potiho ljubezen, ki bo postala vaša stalnica, a ne čisto tako, kot ste pričakovali. Zanimivo bo, če boste odprli srce brez strahu, da vas prizadenejo.
Posel: ***
Morda vas bo delovno področje obremenjevalo ali nekateri ljudje, povezani z vašim delom. Zato si boste želeli urediti tehnične stvari in uradne papirje, da vas nihče ne bo mogel vleči za nos. Denar bo redno pritekal, zato ne bo večjih finančnih težav.
Nasvet tedna:
Ne bojte se lastne moči, vztrajajte v dobrih namerah in bodite najboljša pozitivna podpora v vsem, kar se bo dogajalo. Če vas bo obhajal nemir, strahovi ali nelagodno počutje, vedite, da se preteklost poslavlja in da je zdaj čas za nove korake z optimizmom in voljo.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: *****
Prejeli boste novice, ki vas bodo pomirile in v vašem domu ustvarile mir in harmonijo. Če boste to stanje vzdrževali tudi zunaj doma, v sebi, boste zelo napredovali v vseh pogledih.
Ljubezen: *
Ne podlegajte iluzijam in fatalističnim čustvom, ki vas bodo vodila stran od vas. Izhajajte iz notranjega miru in se raje odmaknite, kot da dokazujete svoje stališče in se zares oddaljujete od vsega smiselnega. Ljubezen je preprosta in lepa, ali pa to ni ljubezen. Izkoristite to obdobje, da se pogovorite s sabo, kdo ste in kaj je za vas ljubezen ter kako ste jo pripravljeni deliti.
Posel: ***
Preverite vse uradne papirje in položnice za nekaj mesecev nazaj. Tako boste preprečili nesporazume in pridobili dober ugled, lahko tudi napredovanje.
Nasvet tedna:
Ostajajte zvesti sebi in svojemu življenju, saj imate najboljše obdobje, da svoje temelje postavite čisto na novo. Razmislite o področjih življenja, kjer si želite spremembe. Kaj vam je pomembno in v katero smer želite iti?

Vodnar 21. 1–18. 2.
Počutje: **
Usoda bo iz vašega življenja odmaknila nekatere pritiske in negativne ljudi, za katere se še zavedali niste, kako močno so vam bili v breme. Dobra odločitev bo prinesla večje spremembe in življenje se bo začelo obračati v srečnejšo smer. Tega se boste sicer zavedali, a počutje še ne bo kazalo pravih rezultatov.
Ljubezen: ***
Preutrujeni boste od vsega dogajanja, da bi se lahko čisto posvetili ljubezni. Zato boste imeli slabo vest do svojega partnerja ali simpatije. Dovolite si, da niste vi glavni motivator za ljubezen in da je čisto dobro, da se ljubezen pokaže tudi, ko zanjo niso optimalni pogoji.
Posel: **
Sodelujte samo s tistimi, s katerimi se počutite dobro, ostale pa pustite na miru, da živijo življenje po svoje. Pozorni bodite na komunikacijo, da si sami ne skuhate težav, ki jih boste potem reševali še dlje. Iskrenost je koristna, vendar samo do tistih, ki so vam pomembni. Z ostalimi ljudmi pa se ne ukvarjajte poglobljeno, saj ne dojamejo vašega načina delovanja.
Nasvet tedna:
Spočijte si in se naučite mirovati takrat, ko je vse v najlepšem redu.

Ribi 19. 2–20. 3.
Počutje: ****
Malo boste nihali, saj boste želeli bolj ustreči drugim kot sebi, a si boste kmalu premislili in nadaljevali z uživanjem stvari, v katerih ste dobri. Srečni boste, ker se bo življenje končno začelo prav odvijati.
Ljubezen: ***
Korak za korakom boste bližje svoji ljubezni in veselju, pri tem vam bo usoda vse pravočasno postregla. Za zdaj vam bo dovolj samo dejstvo, da vam je vse na dosegu roke in da obstajajo možnosti, da imate vse, kar si želite. A zgodilo se ne bo nič dramatičnega, kar vam bo ustrezalo.
Posel: *****
Vaš vladar Neptun bo prešel v retrogradno fazo, kar vas bo zaščitilo pred vplivi okolja in vam dalo možnosti, da prebudite svoje najgloblje strasti in potenciale ter zaživite bolj po svoje. Odlično obdobje bo, kjer boste lahko ustvarjali svoje najboljše stvari.
Nasvet tedna:
Poskrbite, da boste imeli vsaj malo časa zase, in to vsak dan. Od torka naprej imate možnosti za večjo srečo, ki morda ne bo vidna navzven, a vam bo veliko pomenila. Zadovoljstvo se bo krepilo, saj ne boste več delali kompromisov, ki so vas prej tako bremenili in ustavljali v vašem življenju. 

prejšnji članek
Trik: Znebite se neprijetnega vonja brez pranja
Moda&Lepota
Trik: Znebite se neprijetnega vonja brez pranja
naslednji članek
Zagorjani Primožu Rogliču posvetili himno
Svet slavnih
Zagorjani Primožu Rogliču posvetili himno