gates_re_20.09.12 Dobra karma

Vse o milijarderju, ki je preroško videl ...

Tanja Ribič z mamo Jožico Svet24.si

Tanja je trepetala za mamo, ki je zbolela za ...

marjan sarec pl6 Reporter.si

Šarec si je premislil: novo prehodno vlado bi bil...

Mihael Karner Svet24.si

V Ameriki iskan zločinec, v Ljubljani ugleden ...

aleš-hojs Necenzurirano

Janševo reševanje vojaka Hojsa

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Horoskop: Ohranite fokus na potrebnih stvareh
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ohranite fokus na potrebnih stvareh

Horoskop, ps

Ne zapravljajte časa in se ne oddaljujete od vsega smiselnega. Prazni pogovori vas bodo izčrpali, zato prenehajte s pretirano vljudnostjo in bodite samo vi. To je dovolj.

Oven  
Samski ovni imete danes dobre priložnosti za ljubezen. Zato sledite srcu in intuiciji ter najdite družbo in okolje, v katerem se dobro počutite. Ne napadajte, samo sledite.

Bik  
Če imate stabilno vezo, ne pretiravate s flirtanjem naokoli, saj vaša ljubezen tega ne bo prenesla. Oddajali boste magnetni privlak in ob sproščenosti se lahko marsikaj zgodi.

Dvojčka
Že načrtovanje je dovolj za začetek sprememb. Lepo darilo vas bo pri tem podprlo in začeli si boste urejevati dom in ustvarjati nove temelje za svoje življenje. Dobro vam bo.

Rak
Ponosni boste nase in na svoje dosežke, vseeno pa se ne hvalite naokoli, da ne boste sprožali ljubosumja in negativnih reakcij, ki vam lahko zrušijo nedokončane stvari.

Lev  
Dovolite, da se starejša ženska in vaš dober prijatelj dogovorita o vsem, kar je potrebno narediti. Vse bo šlo še bolje, kot bi se sami dogovorili in srečni boste.

Devica  
Odlična lunina podpora vas bo spodbudila k praktični ureditvi svojega čustvenega stanja. Razumevanje vas bo vodilo v dobro sprejemanje potrebnih sprememb pri sebi.

Tehtnica  
Vaša vladarica Venera prihaja nazaj v direktno gibanje, kar vas bo odprlo za prijetne dogodke, darila in ljubezen. ki bo z vso večjo močjo prihajala v vaše življenje. Srečno!

Škorpijon  
Pri predlogih ljudi, ki sami pridejo do vas, bodite pazljivi, da ne boste nasedli navideznim dobrim rezultatom. Nimate časa za neuspele poizkuse in popravke.

Strelec   
Darila, ki jih boste prejemali, bodo v vas sprožala nemir in skrbi, saj se boste čutili dolžne ali pa boste čutili, da vam niso dana iskreno in da je zadaj manipulacija.

Kozorog  
Ohranite fokus na potrebnih stvareh in se ne oddaljujete od vsega smiselnega. Prazni pogovori vas bodo izčrpali, zato prenehajte s pretirano vljudnostjo in bodite samo vi.

Vodnar  
Dovolite si, da niste samo vi glavni motivator za dobro dogajanje. Sprejmite namige iz okolja in se dovolite veseliti in sodelovati v dobro tudi takrat, ko niso optimalni pogoji. 

Ribi  
Za srečno življenje vam bo dovolj že samo dejstvo, da vam je vse na dosegu roke in da obstajajo možnosti, da imate vse, kar si želite. A ustrezal vam bo mir, ki ga boste živeli.