Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Zgodba o vodi in gozdu za hedonistično razvajanje

2. 7. 2020; 12.56
Avtor: K.M.
Hotel Park (3)

Razgled s hotela Park

Na Bledu se je pred dnevi uradno odprl prenovljeni Hotel Park. S prenovo je dobil moderno in elegantno podobo, ki bo zagotovo prepričala še tako zahtevnega gosta.

»Pri prenovi Hotela Park, največjega hotela na Bledu, nas je navdahnila narava. Bled, ki v svetovnem merilu velja za edinstven alpski biser, namreč leži na robu Triglavskega narodnega parka ter tako združuje dva izredno pomembna elementa narave – vodo in gozd. Voda in gozd sta tisti dve naravni danosti, ki sta bili naše ključno vodilo pri prenovi, v katero smo vložili dobrih 8 milijonov evrov. V kombinaciji z urbano eleganco, udobjem, trajnostnimi elementi ter mislijo na dobro počutje in zdravje naših gostov smo zasnovali zgodbo in ponudbo Hotela Park. Že ob samem vstopu v hotel se vam ponudi zares neverjeten razgled na Blejsko jezero in vas takoj opomni, da ste na oddihu – dobrodošli!« je ob ponovnem odprtju Hotela Park povedala direktorica hotelov na destinaciji Sava Hotelov Bled, Sava Hotels & Resorts, Mojca Krašovec.

Direktorica hotelov na destinaciji Sava Hotelov Bled, Sava Hotels & Resorts, Mojca Krašovec

Hotel Park po ugodni ceni nudi tudi koriščenje turističnih bonov. Za vrednost enega bona po osebi lahko v hotelu bivate tri noči, ob tem pa vam Sava Hotels & Resorts podari še kremšnito in vožnjo s čolnom po jezeru.

V Sava Hotels & Resorts so s prenovo Hotela Park začeli jeseni 2019, investicijo pa zaključili v času Covida-19, ki je močno vplival na svetovni turizem, a v družbi so ob ponovnem odprtju turistične sezone poskrbeli za maksimalno varnost tako gostov, kot tudi zaposlenih. »Vpeljali smo številne ukrepe varnosti in zaščite, ki smo jih poimenovali Sava Hotels & Resorts Higienski Standard Plus, kjer Plus pomeni, da smo še dodatno nadgradili higienska priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Poleg tega, da ob prihodu na destinacijo vsak gost prejme komplet za osebno zaščito, ki vsebuje zaščitno masko in sredstvo za razkuževanje, dodatno pozornost namenjamo razkuževanju površin v sobah. Za maksimalno dezinfekcijo namestitev uporabljamo najnovejšo tehnologijo popolne dezinfekcije sobe pred prihodom novega gosta, ki ima certifikat za učinkovito delovanje tudi proti korona virusu - 229E – NF EN 14476:2013 + A2:2019 in na recepciji imamo nameščene termo-kamere za preverjanje telesne temperature gostov. Tako se na počitnikovanju res lahko sprostite in svoj čas in energijo posvetite le uživanju v trenutkih, ki bodo ostali z vami za vedno,« je razložila direktorica.

Rdeča nit prenove: zgodba o gozdu in vodi

Soba s tematiko gozda. foto: Promocijski material

Podrobnost: stena z mahom v sobi s tematiko gozda foto: Promocijski material

Razgled iz sobe s tematiko vode foto: Promocijski material

Podrobnost: stena, ki ponazarja kapljo v vodi v sobi s tematiko vode foto: Promocijski material

Hotel Park je obdan z gozdom na eni strani in jezerom, vodo, na drugi strani. Ravno to zgodbo pa so skušali voditi tudi skozi prenovo samega hotela, kar se odlično vidi predvsem v sobah in osrednjemu prostoru recepcije. Polovica sob, tisih, ki so obrnjene proti jezeru, je namreč opremljenih ravno v tematiki modrega in vode. Druga polovica pa v tematiki gozda, kjer najdemo tudi parket in pa mah na stenah.

Fontana s pitno vodo na recepciji foto: Promocijski material

V vodni fontani z naravno alpsko pitno vodo, ki stoji v avli hotela, si lahko vodo natočite kar iz pipe. Svojo steklenico za vodo, ki jo lahko kupite na recepciji hotela, postavite pod cev iz katere priteče voda. Naravno alpsko pitno vodo pa si lahko natočite iz pipe tudi kjerkoli v Hotelu Park. 

Več fotografij prenovljenega hotela Park najdete v galeriji: 

Savna v suiti

Savna v suiti foto: Promocijski material

Soba s tematiko vode

Soba s tematiko vode foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

Razgled s hotelske suite

Razgled s hotelske suite foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

foto: Promocijski material

Jedilni kot z razgledom

Jedilni kot z razgledom foto: Promocijski material

Vinska fontana v jedilnici

Vinska fontana v jedilnici foto: Promocijski material

Razgled s prenovljenega bazenskega dela hotela.

Razgled s prenovljenega bazenskega dela hotela.

prejšnji članek
Modni navdih: Vračajo se krila iz džinsa
Moda&Lepota
Modni navdih: Vračajo se krila iz džinsa
naslednji članek
Tanja Žagar se po težki izkušnji sprašuje, kaj ji bo prineslo leto
Svet slavnih
Tanja Žagar se po težki izkušnji sprašuje, kaj ji bo prineslo leto