Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Horoskop: Pazite na svoje fizično počutje
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pazite na svoje fizično počutje

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Vse, kar zadržite v sebi, slabo vplivala na vas.

Oven
Vse se lahko spremeni v dobro, če se boste le sprostili in začeli iskreno slediti svojim željam. Lahko si na novo postavite svoje življenje in uredite vse potrebne stvari. 

Bik
Posvetite se telesu in okrepite fizični trening, kar vas bo povezalo s sedanjostjo in bolj, ko boste fit, boljše bo življenje. Začeli boste bolje sodelovati in komunicirati.

Dvojčka
Ozrite se naokoli, da ne zamudite vsega, kar vam življenje ponuja. Ljubezen in simpatije vas bodo obkrožale, ne skrivajte se, odreagirajte na vsa povabila.

Rak
Ljubezen vas bo prisilila v iskren pogovor s sabo in odkrili boste, da ste že precej napredovali in da vam manjka samo še nekaj korakov do izpolnitve sanj, zato nadaljujte.

Lev
Kar boste delali z ljubeznijo, bo cvetelo. Ostalo bo nekako šlo, a večjih rezultatov si ne obetajte na področjih, kjer ne boste srečni. Zato opustite vse, kar vas ne osrečuje.

Devica
Pazite na svoje fizično počutje, saj vse, kar zadržite v sebi, slabo vplivala na vas. Pokazale se bodo možnosti za napredovanje in trajno ureditev osebnega statusa.


Tehtnica
Ne nasedajte na sladke besede in povabila, če čutite zraven nemir ali neiskrenost. Ohranite notranjo stabilnost in raje ostanite doma, če vam bi do druženja. Pestro bo.

Škorpijon
Popolnoma se boste zakopali v delo, kjer boste začeli z uvajanjem novostmi, ki pa ne bodo prinesle pričakovanih rezultatov. Ne zanemarjajte ljubezni zaradi poslovnih ciljev.

Strelec
Če se vas bo ljubezen dotaknila, vam bo to pomenilo pravo razbremenitev in motivacijo za drugačno življenje. Zato se danes ozrite naokoli in samo sodelujte.

Kozorog
Ne jemljite svojega dela z levo roko, saj se boste zapletli v težave, če boste računali na nesigurnost drugih. Pokazali boste svojo nezrelost za delo in si uničili zaupanje v vas.

Vodnar
Usklajevanje idej in poslovnih obveznosti bo pomembno, zato si ustvarite rutino, preko katere boste lahko vse dobro vodili. Čas je, da bi prevzamete delovne korake

Ribi
Uspešno boste začeli nov teden in novo obdobje. Polni boste energije in nič vam ne bo težko, a ne pomagajte drugim, temveč resnično naredite tisto, kar ste najdlje odlašali.