GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pokažite, kdo ste v resnici!

11. 7. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Sedaj imate priložnost pokazati, iz kakšnega testa ste. Pazite na ravno držo, še posebej, če imate težave s hrbtenico.

Oven  
Pogovorite se z domačimi ali s sodelavci, kjerkoli imate odprte in nedokončane stvari. Pri tem bo koristno, da jim prisluhnete in ne vztrajate samo pri svojem.

Bik  
Postavite odnos s partnerjem na prvo mesto in začutite ponovno vajino bližino, dvojino. Vzemite si čas za dvojino in na novo vzpostavite vajin ljubezenski odnos.

Dvojčka  
Samski, čas je za akcijo. Bodite iskreni, odprti in komunikativni. Pokažite svoja čustva na sproščen, a jasen način. Ljubezen bo v zraku in iskrice se bodo prižigale povsod.

Rak  


Odlično se boste počutili, ko boste ugotovili, da vam je uspelo urediti vam najpomembnejše odnose. Sedaj bo čas, da se usmerite v kariero in tudi tam naredite preboj.  

Lev  
Ljubezen bo na prvem mestu, čeprav lahko, da to ne boste kazali na prvi pogled. A tisti, ki vas poznajo, bodo takoj  opazili vašo neumorno energijo in zadovoljstvo ob vsem.

Devica  
Zgovorni boste in lahko, da se boste v skupni družbi zagovorili v stvareh, ki jih niste želeli deliti z javnostjo. Partner ne bo navdušen nad vašimi izpadi, saj je že utrujeno od vsega.  

Tehtnica  
Če čutite, da je čas za spremembe, začnite delovati v tej smeri. Pokažite svoji simpatiji ali partnerju ljubezen, ki močno tli v vas. Ne jemljite vsega za samoumevno.

Škorpijon  


Bodite odprti za nova poznanstva in iskreno pristopite k vsem pogovorom. Izpostavite stvari, ki vas zanimajo in kaj hitro boste našli skupne točke za naprej.  

Strelec   
Sedaj imate priložnost pokazati, iz kakšnega testa ste. Ne umikajte se, sprostite se in vstopite v vse projekte na polno. Pazite na ravno držo, še posebej, če imate težave s hrbtenico.

Kozorog  
Spustite krivdo, ki jo nosite v sebi. Veselite se in družite s tistimi, ki vas razumejo in sprejemajo. Popoldne boste preživeli v odlični družbi in lahko se vname iskra ljubezni.

Vodnar  
Lahko, da boste težje spali te dni. Bremenile vas bodo številna dogajanja okoli vas, tudi vremenske razmere bodo negativno vplivale na vaše počutje. Potrebujete mir.

Ribi  


Srečni boste glede vsega, kar se bo dogajalo, a boste to srečo težje pokazali navzven. Ne skrbite, tisti, ki vas poznajo, bodo to zaznavali in se vam bodo pridružili v sreči.

prejšnji članek
Savina Atai odletela na medene tedne
Svet slavnih
Savina Atai odletela na medene tedne
naslednji članek
Ta lepotica bo prva temnopolta Batwoman
Svet slavnih
Ta lepotica bo prva temnopolta Batwoman