ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Horoskop: Blizu ste odkritju, kdo vam je naredil krivico
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Blizu ste odkritju, kdo vam je naredil krivico

Horoskop, ps

Glavo vam bodo polnile misli o krivici, ki vas je močno prizadela. Pa si resnično želite izvedeti, kdo je odgovoren za vaše počutje?

Oven
Preveč boste razmišljali o besedah, ki so vas prizadele in ne boste odnehali, dokler ne boste odkrili pravega razloga za dogajanje. Vprašajte tam, kjer boste izvedeli resnico.

Bik
Spreminjajoča čustva bodo v vas spodbujala dvome, pa tudi hrepenenje glede odnosov. Dovolite si, da tokrat poslušate srce, v katero smer je potrebno iti.

Dvojčka
Prehitro boste reagirali na besede in si s tem nakopali precej težav. Ne jezite se za stvari, o katerih ne boste vedeli dovolj. Potrudite se, da izveste vse potrebno.

Rak
Lotevali se boste dela, a nič ne bo šlo tako, kot ste načrtovali. Čustva vas bodo preveč zaposlovala, da bi lahko karkoli konkretnega naredili, a to boste spoznali šele pozno popoldne.

Lev
Občutljivi boste na mnenja nekaterih bližnjih, zato boste previdni pri izražanju svojih želja. Ne boste si želeli slišati kritike in se boste potrudili, da boste vse super naredili.

Devica
Dopoldne boste zelo storilnostno naravnani in opravili boste več, kot ste načrtovali. Popoldne pa vas bo zajelo malodušje, tudi hrepenenje po sprostitvi v odnosih.Tehtnica
Ujeti boste med željo, da naredite tiste stvari, ki ste jih načrtovali zase in med družbo, ki vas bo mikala še posebej zaradi novo nastajajoče ljubezni, ki vas krepi.

Škorpijon
Težave boste imeli s komunikacijo. Na vsak način boste želeli spremembe, a tega ne boste hoteli povedati na glas, saj imate potem prevelik občutek odgovornosti za vse.

Strelec
Ženske vam bodo motivacija, da naredite korake naprej. Lahko, da vas bodo spodbujale ali vas obremenjevale, a koristno bo vse, karkoli bodo dosegle pri vas.

Kozorog
Začeli boste prepoznavati pravi pomen svoje komunikacije, saj boste ugotovili, da dobivate različne rezultate glede na to, kako se izrazite. Ne patronizirajte drugih.

Vodnar
Že od jutra boste pretiravali z besedami in ne boste ugotovili, da vse, kar vas moti pri drugih, počnete tudi sami. Smiselno je preveriti stanje in opustiti nekatere navade.

Ribi
Ženske vam bodo definirale vaš dan, zato se jih ne izogibajte, temveč prisluhnite, kaj vam želijo povedati in v kakšno voljo vas spravi njihova prisotnost. Sprostite se.