koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

Belma Šoljanin Svet24.si

BiH ovita v črno: umrla tri dni po porodu, ni ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

letališče, brnik, aerodrom Svet24.si

Težave slovenskega državljana ob prihodu iz ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Horoskop: Ne pretiravajte s čustvenimi izlivi
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne pretiravajte s čustvenimi izlivi

Horoskop, Profimedia

Skušajte se zadržati pri razkrivanju čustev. Razočarani boste, če ne boste prejeli pričakovanega sočutja.

Oven
Ponosni boste in s strastjo zagovarjali svoje ideje. Lahko, da vas bo kdo narobe razumel in se bodo vneli prepiri, še posebej, če boste čustveno pritiskali na okolico.

Bik
Ljubezenska avantura se bo pojavila skozi slab posel, kjer se vam bo zdelo, da je bilo vse zaman. A ljubezen vas bo prebudila v novo zanimanje, da ne boste odnehali.

Dvojčka
Delovne obveznosti boste dobro in učinkovito skomunicirali. Težje vam bo poslušati čustvene izlive drugih, ki vam bodo eno in isto razlagali ter vas s tem močno utrujali.

Rak
Lahko, da boste odsanjali svoje pomembne spremembe v odnosih. To vam bo dalo upanja za prihodnost. Popoldne boste globlje zadihali in spustili bremena preteklosti.

Lev
Ne verjemite negativnim občutkom ali ljudem, ki vam bodo želeli predati slabe novice. Preverite vse, kar se tiče vašega življenja in ne jemljite nič za samoumevno.

Devica
Pretiravali boste v čustvenih izlivih in pričakovali sočutje. Ker ga ne bo, vam bo to vzelo pogum za nadaljevanje. Sprejmite dejstvo, da imajo tudi drugi svoje težave.Tehtnica
Optimistični boste in občutek ljubezni vas bo držal nad vsemi težavami. Končno boste bolj skrbeli zase kot za druge, kar vam bo vrnilo optimizem in voljo do življenja.

Škorpijon
Če želite spremembe, je nujno, da začnete drugače komunicirati. Ob pravem času povejte svoje želje ali zahteve in potem prisluhnete drugi strani ter uskladite želeno.

Strelec
Izkoristite podporo zvezd in pokažite zadovoljstvo svojim bližnjim oz. tistim osebam, ki vam razveselijo srce. Ne skoparite z dobrimi besedami, saj bodo imele velik vpliv.

Kozorog
Dopoldne boste potrebovali svoj mir, saj ne boste mogli narediti nič pametnega. Popoldne boste pridobili na moči in tudi naredili nekaj obetavnih korakov v ljubezni.

Vodnar
Nihali boste v počutju in bližnji bodo komajda sledili vašim zahtevam in željam. Pomembno se vam bo zdelo, da vse izrazite, a boste s tem ustvarjali večji kaos.

Ribi
Dopoldne boste srčni do vseh okoli sebe in čas vam bo pobegnil zaradi ljubezni. Popoldne se boste krivili, da ste premalo naredili in boste želeli popraviti zamujeno.