koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

Belma Šoljanin Svet24.si

BiH ovita v črno: umrla tri dni po porodu, ni ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

letališče, brnik, aerodrom Svet24.si

Težave slovenskega državljana ob prihodu iz ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Horoskop: Pazite, da se ne zapletete v usodo drugih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pazite, da se ne zapletete v usodo drugih

Planeti vplivajo tako in drugače., Profimedia

Če boste sodelovali v pogovorih, ki se vas ne tičejo, se vam zlahka zgodi, da se boste zapletli v usodo drugih.

Oven
Sočasno boste občutljivi in trmasti ter še sami nesrečni ob tej kombinaciji. Reši vas samo iskrenost vsakega trenutka. Tako se boste osmešili, a vam bo to v zabavo.

Bik
Iskali boste rešitve, da pobegnete od dolgočasnih odnosov, a ne boste prav daleč prišli. Vi sami ste ključ za dobro druženje, tako da bodite sebi najboljša družba.

Dvojčka
Pazite, da se ne zapletete v usodo drugih. To se vam lahko zgodi zelo na hitro, če boste preveč sodelovali v nasvetih in pogovorih, ki se vas ne tičejo. Odmaknite se.

Rak
Ne boste mogli vsega držati pod kontrolo in se še zabavati. Precej boste delovni, a vseeno boste imeli največ pozornosti na partnerstvu, ki ga boste želeli zaščititi.

Lev
Dobri intimni odnosi bodo pripeljali do uspešnosti v poslu. Če pa ste se preveč odmaknili od svoje resnice, pa boste imeli precejšnje izzive, kako vse skupaj izpeljati.

Devica
Ko boste spoznali, kje se zapletete v svojih čustvih, boste že na pol poti rešitve, ki jo že dolgo iščete. Opazujte danes vse, kar se dogaja v vas in kmalu vam bo vse jasno.Tehtnica
Iskali boste rešitev za določen odnos, a ni smisel v pobegu, temveč v iskreni komunikaciji in čutenju. Zakaj se bojite nekoga, ki vas lahko osreči? Razmislite.

Škorpijon
Jasno vam bo, kje so ključi za dober biznis, a kako prizemljiti dober odnos vam bo popolna neznanka. Niste še dojeli, da ločujete denar in ljubezen, a je izvor zares isti.

Strelec
Preveč boste čustveni, da bi vas ljudje tako resno jemali, kot si vi želite. Sprostite se, saj vas imajo radi točno takšne kot ste in se ne potrebujete zato čisto izčrpati.

Kozorog
Okolica bo želela eno, vaši domači drugo, vi pa boste razcepljeni med njih in poslušali ustreči vsakomur. Ne bo šlo, zato preglejte, kaj je prav in kaj ne in iskreno ukrepajte.

Vodnar
Vabili boste ljudi domov in čisto načrtno želeli vzpostaviti odnose, s katerimi se boste čutili varne in posebne. Izrazite vse svoje ideje, saj bodo lepo sprejete in realizirane.

Ribi
Uspelo vam bo priti do materialnih dobrin skozi ideje in načrte. Srečni boste, saj boste videli, da je to šele začetek poti, ki se vse bolj odpira. Z navdušenjem boste nadaljevali.