sabine nessa Svet24.si

"Čudovito mlado žensko" je v parku pričakala ...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

Jure Godler 5 Odkrito.si

Ko piše Godler - berejo zvezde!

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Slovenskega potrošnika želijo navdušiti nad dopustovanjem v Sloveniji
| PR

Slovenskega potrošnika želijo navdušiti nad dopustovanjem v Sloveniji

Logarska dolina velja za eno najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi., dreamstime

Idilične turistične kmetije, apartmaji, družinske nastanitve ali bivanje v samostanu? Zdaj raznolike ponudnike najdete na enem mestu.

Mesec dni je od začetka delovanja portala www.mojaslovenija.org. Portal je v tem času podpisal pogodbe s 150 namestitvenimi enotami, več kot 80 jih je že na razpolago za rezervacijo. Zanimanje Slovencev za rezervacijo dopusta s pomočjo turističnih bonov je veliko, portal zato dela s polno paro.

Privlačni kotički za oddih

Portal www.mojaslovenija.org vključujejo zelo raznolike nastanitve, od turističnih kmetij, do apartmajev, družinskih in mestnih hotelov do toplic, obalnih letovišč, zimsko-športnih središč, ponujajo celo bivanje v samostanu, zato so ponudbe privlačne tako za mlajše kot tudi za starejše iskalce oddiha v Sloveniji. Na voljo so znani, pa tudi skriti kotički naše lepe dežele, ki nudijo brezskrben in prijazen dopust.

Foto: Primož Lavre

Poleg samostojnih ponudnikov s portalom sodeluje tudi nekaj turističnih verig, konkretno hoteli Bernardin, Lifeclass, Hit Alpinea in Olimje, ustanovitelji portala pa pravijo, da se jim bodo v kratkem pridružili tudi še drugi.
»Rezervacije so v polnem teku, veseli smo pozitivnih odzivov uporabnikov, še bolj pa, ko se nam oglasijo s povratnimi informacijami o tem, kako lepo so se imeli,« je povedal ustanovitelj portala Sašo Krumpak.

Foto: Manca Birk - Sašo Krumpak, ustanovitelj podjetja Happy Tours in eden izmed ustanoviteljev portala MojaSlovenija.org

Slovenijo so, po zgledu Slovenske turistične organizacije, razdelili v štiri makroregije: Alpska Slovenija, Ljubljana Osrednja Slovenija, Termalna Panonska in Mediteranska-Kraška in znotraj njih je skupaj 36 vodilnih turističnih destinacij.

Vavčer.si poenoten s portalom mojaslovenija.org

Ustvarjalci portala pripravljajo tudi paketna doživetja, pustolovščine pa bo mogoče doživeti tudi samostojno, ponudbe bodo na portalu na voljo predvidoma od avgusta. Vse ponudnike nastanitev in doživetij tako še naprej vabijo, da jih kontaktirajo na elektronski naslov: info@mojaslovenija.org. Kreatorji portala so obenem prevzeli portal vavčer.si, ki bo odslej poenoten s portalom www.mojaslovenija.org.

Foto: Velika planina - Pastirsko naselje na Veliki planini

»Glavni namen strani vavčer.si je bil olajšanje iskanja ponudnikov, ki izpolnjujejo pogoje za sprejemanje turističnih bonov. Sprememba zakonodaje, ki sprejemanje turističnih bonov zdaj omogoča vsem ponudnikom, je potrebo po taki strani odpravila. Uporabnikom zato priporočamo, da za iskanje nastanitev obiščete portal mojaslovenija.org, ki ponuja tudi podrobnejše informacije o ponudbi in prostih terminih, hkrati pa omogoča celo rezervacijo namestitev,« je povedal Klemen Gantar, soavtor portala vavčer.si.

Slovenskega potrošnika želijo navdušiti nad dopustovanjem v Sloveniji

Foto: KKM - Pogled na vinograde

Portal MojaSlovenija.org pa ni le spletni portal, temveč je tudi povabilo celotni slovenski turistični javnosti, vsem ponudnikom namestitev in vsem drugim k sodelovanju, da lahko na enem mestu predstavijo svojo celostno ponudbo. »Pomembno se nam zdi tudi, da navdušimo slovenskega potrošnika nad dopustovanjem v Sloveniji, ga spodbudimo k uporabi spletnih rezervacij in spoznavanju bogastva Slovenije. Najprej vabi nas same, Slovence, potem pa seveda tudi tujino, saj bo portal kasneje preveden tudi v angleščino, in verjamem, tudi druge jezike,« je še povedal Sašo Krumpak.