koktail Dobra karma

Smrtonosni koktalj, ki ga uživamo vsi: mešanica ...

Belma Šoljanin Svet24.si

BiH ovita v črno: umrla tri dni po porodu, ni ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

letališče, brnik, aerodrom Svet24.si

Težave slovenskega državljana ob prihodu iz ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Kdo so Bosanci, za katere Janković spreminja ...

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Horoskop: Do napredovanja z izpolnjeno obljubo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Do napredovanja z izpolnjeno obljubo

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Imate polna usta praznih obljub? Če želite, da se vam uresniči želja po napredovanju, bo potrebno zavihati rokave. Izpolnite vse, kar ste obljubili.

Oven

Odličen nastop boste imeli in vsi vam bodo vse verjeli, zato ne izgubljajte časa za neumnosti ali malenkosti, saj lahko danes uredite najbolj pomembne stvari.

Bik

Sproščenost vas bo pripeljala v objem ljubezni, trma pa ravno stran od tega, po čemer hrepenite. Zato spustite svojo simpatijo ali partnerja v svoj krog intime.

Dvojčka

Če boste želeli napredovati, boste morali najprej uresničiti svoje obljube. Samo to bo potrebno, da boste prepričali okolico. Zapišite si vse, kar ste komu že obljubili.

Rak

Dopoldne boste še prešerne volje in odprti za dogodivščine življenja, popoldne pa se boste počutili popolnoma ujete v rutino ter odrinjene od ljubezni in svojih prijateljev.

Lev

Že zgodaj zjutraj boste čutili potrebo, da pokažete pozornost prav posebni osebi in rezultat bo že kmalu viden. Ljubezen med vama se bo razvila v popolnem zaupanju.

Devica

Nihali boste med tem, da uveljavite svojo voljo in svojimi čustvi, ki bodo želeli harmonije v družini in domu. Podzavest bo prevladala ne glede na odločitev.

Tehtnica

Iskrice strasti bodo preskočile tam, kjer boste najmanj pričakovali in popolnoma se lahko spremeni vaše osebno življenje. Ne boste se mogli upreti, ker bo premočno.

Škorpijon

Dopoldanske misli, ideje in komuniciranje bo imelo največji vpliv na današnji dan. Zato bodite pozorni, s kom in kaj se pogovarjate, saj se bo dan nadaljeval v tem stilu.

Strelec

Zgodnje bujenje bo, saj vas zvezde aktivno podpirajo, zato boste želeli narediti čimprej čimveč. Pozno popoldne se boste umirili, a ideje bodo še vedno prihajale.

Kozorog

Ne razmišljajte preveč o čustvih in svojem življenju, temveč se začnite sproti izražati. Danes boste imeli možnosti uredfiti svoje odnose v družini in z bližnjimi prijatelji.

Vodnar

Naporna noč vam bo pokvarila jutro in težko se boste zbrali v nov dan. Občutljivi boste na mnenja, a pri tem pozabili, da vi sami pa nimate zadržkov pri izražanju.

Ribi

Dopoldne boste dojeli nekaj novega za svoje bolj srečno življenje in miren um. Na novo si boste postavili dojemanje odnosov in v sproščenosti tudi aktivirali prakso.