kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čutili boste nenavadno moč

15. 8. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Vaša notranja naravnanost bo pokazala, kakšen podzavestni magnet imate zares v sebi. Opazujte dogajanje okoli sebe in ohranite stik s sabo.

Oven  
Danes je vaš dan, ko boste pokazali, iz kakšnega testa se. Ne pustite se sprovocirati nikomur, saj imate dovolj notranje moči, da lahko dobro izpeljete vse izzive okolja.  

Bik  
Zamajalo se vam bo počutje, če niste navajeni na svojo notranjo mehkobo. Ne hitite k zdravniku, temveč si dovolite čisto odpreti srce in pokazati svojo ranljivost bližnjim.  

Dvojčka  
Ponosni boste na svoje dosežke in na svojo življenjsko pot, zato se ne boste pustili sprovocirati okolici, ki vas bo želela preusmeriti in dokazati svoj prav. Ne boste popustili.

Rak  


Nežni in občutljivi boste ter pozabili na pretekle dni, ki vam jih bodo bližnji očitali. Vsak pogled vas bo globoko prizadel in začeli boste razumevati veliko moč besed.  

Lev  
Prebojni dan, ko bodo čustva nekontrolirano udarila na plano. Dobro je, če so to čustva strasti in matnetizma, ki ga skrivate v sebi. Če ste to zatrli, bo na plano prišla jeza.

Devica  
Strastno boste zagovarjali svoje cilje in želje ter se sprli s komerkoli, ki vas bo želel  poučevati v tem, kar vi obvladate. Bližnji vas bodo začudeno opazovali, kako se boste prižigali.  

Tehtnica  
Danes ste brez prave zaščite. Mehkoba v čustvih in pretirana senzibilnost bo v vas zbudila stare spomine, ki jih lahko presežete. Sprostite se in ohranite stik z ljubeznijo.

Škorpijon  


Čutili boste nenavadno moč v sebi in vaša notranja naravnanost bo pokazala, kakšen podzavestni magnet imate zares v sebi. Opazujte dogajanje okoli sebe in ohranite stik s sabo.

Strelec   
Izolirani boste v svojih dobrih čustvih in nič drugega se vas ne bo moglo dotakniti. Zadovoljni boste s situacijo in iskali pozitivne potrditve, ki vam bodo dale upanja za naprej.

Kozorog  
Ponosni boste na svoje dosežke in uspeh vam bo dal krila za naprej. Pazite pa, da ne boste šli v egotrip in s to energijo zmanjševali pomen drugih, ki se vam bodo samo odmaknili.  

Vodnar  
Počasi vam zmanjkuje moči za vso zunanje dogajanje. Vaš vladar Uran se bo obrnik retrogradno in sedaj od vas želi počitek, mirovanje in notranje uvide v vso situacijo.

Ribi  


Spreminjajo se vam občutki in usmerjenost v življenje, kar vas v zadnjem obdobju večkrat preseneti. Optimizem postaja del vašega vsakdana, kar se pozna v odnosih.

prejšnji članek
Slovenska pevka razkrila bitko z motnjo
Svet slavnih
Slovenska pevka razkrila bitko z motnjo
naslednji članek
Vse kar morate vedeti o prenosnem računalniku MateBook X Pro
Moda&Lepota
Vse kar morate vedeti o prenosnem računalniku MateBook X Pro