Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Horoskop: Jeseni pomeni začetek novega obdobja
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Jeseni pomeni začetek novega obdobja

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Ostale boste prisilili v sodelovanje ali pa se bodo odmaknili, kar vam bo ustrezalo.

Oven  

Celotna situacija vas bo jezila, saj ste si že pred časom obljubili, da ne boste več zašli v takšne težave, pa so se ponovile. Jasno morate postaviti meje, sicer ne bo nič.  

Bik  
Najboljši čas boste preživeli s prijatelji, ki vas bodo bolj razumeli kot družina in sodelavci. Zato se boste znašli v zadregi, ko bodo želeli in potrebovali vašo pomoč.

Dvojčka  
Uredili boste svoje izgled in si s tem izboljšali fizično počutje. Okolica bo navdušena in stvari se bodo tudi zato hitreje uredile, tako v domačih odnosih kot s prijatelji.

Rak  
Popazite na svoje zdravje in ne skrbite samo za dobrobit drugih. V odnosih boste mirni in srečni, če boste izhajali iz sedanjega trenutka, sicer se boste še naprej zapletali.

Lev  
Potrebovali boste čas zase, da uredite svoje občutke iz poletja in raziščete svoje nadalnje želje, ki jih je aktiviralo poletje. Za krinko se boste lotili pospravljanja.  

Devica  
Lotili se boste čisto novih dodatnih dejavnosti, ki pa vam lahko prinesejo velik uspeh, če boste uspeli opustiti strahove in se veseliti novih možnostih za sodelovanje in življenje.  

Tehtnica  
Vse, česar se boste lotili, se bo dogajalo sproščeno in smiselno ter dosegali boste lepe rezultate tako v službi, kot v prijateljstvih. Pri tem se ne boste niti preveč utrudili.

Škorpijon  
Jeseni vam pomeni začetek novega obdobja, zato se boste jasno lotili svojih namer, ciljev in želja. Ostale boste prisilili v sodelovanje ali pa se bodo odmaknili, kar vam bo ustrezalo.

Strelec   
Skozi globlji razmislek boste lažje prišli do pravih rešitev. Imeli boste priložnost trajnejših rešitev za vsa področja življenja. Ne zapravite tega obdobja za malenkosti.

Kozorog  
Nujno bo, da lastne vrednote postavite v osprede in ne čakajte več na ugodne razmere ali na spremembe, ki jih bodo naredili drugi ljudje. Sprejmite odgovornost.

Vodnar  
Imeli boste ogromno energije, ki pa jo boste želeli porabiti čisto zase, zato se boste vsega lotavali zelo načrtno in s premislekom. Pri tem ne pozabite na sprostitev.

Ribi  
Vezani, čas je, da pogledate na svoje partnerstvo iskreno. Si ga želite izboljšati ali popolnoma spremeniti? Vse to bo možno, saj iščete popolno osamosvojitev.