Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne postavljajte dvojnih meril

19. 9. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_astro_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Držite se osebnih stvari in ne skušajte dajati nasvetov naokoli, še posebej svojim družinskim članom ne.

Oven

Dopoldne boste nabirali pogum za akcijo, ki jo boste popoldne izpeljali, a zanimivo, da vas ne bo zanimala posledica dejanj, temveč boste želeli samo pokazati svojo moč.

Bik

Držite se osebnih stvari in ne skušajte dajati nasvetov naokoli, še posebej svojim družinskim članom ne. Nestrpni bodo do vaših dvojnih meril, ki jih ne opazite več.

Dvojčka

Ena bolj prijetnih sobot se obeta, ko boste že dopoldne v prijetnih čustvih ali družbi. Zadovoljni boste, saj ste si končno spočili in veselili se boste vsega dogajanja okoli vas.

Rak

Močna čustva vas bodo prevzemala in ne glede na to, da boste imeli željo po razumevanju s prijatelji in družino, boste morali izražati svoje dvome in cinizem.

Lev

Polni boste moči in želeli boste uveljaviti svojo voljo ne glede na okolico. Pri tem vam bo v zadovoljstvo opazovati reakcije drugih, še posebej simpatije, ki vas podpira.

Devica

Čustveno boste nestabilni in to vam ne bo prav nič všeč. Ne glede na to, kako se boste trudili ostati hladni v sebi, pa vam ne bo šlo najbolje. Vse se vas bo dotaknilo.

Tehtnica

V svojem svetu boste, a vseeno boste z lahkoto sodelovali z doganjajem okoli vas. Sproščeni boste v ljubezni in dovolj vam bo, da ste blizu partnerja ali simpatije.

Škorpijon

Sprostili se boste v današnji družbi in z lahkoto izrazili svoja čustva, predvsem skrbi. Ne boste pa želeli tega obešati na velik zvon, zato vam bo pomembno, da lahko zaupate.

Strelec

Želeli si boste pogovorov in bolj intimnega druženja. Če ne boste dobili odziva od drugih, se boste zatekli v svoj domišlijski svet in se v mislih pogovarjali z vam ljubimi ljudmi.

Kozorog

Odlične načrte boste imeli, a vas bodo čustva nekje opoldne premamila, da boste pozabili na svoje dobre namere za delo in se sprostili v čisto nepričakovani družbi.

Vodnar

Ponosni boste na svoje dosežke, še bolj pa na svoj izgled. Veliko energije, pa tudi denarja ste vložili vase in sedaj ste zadovoljni s sabo ter z odzivom, ki ga dobivate.

Ribi

Z lahkoto boste skomunicirali stvari, s katerimi ste se v preteklosti precej zapletali. Jasno vam bo, kaj želite in ko boste dobili potrditev iz okolja, vam bo čisto odleglo.

prejšnji članek
Tara Zupančič udarno na lastno poslovno pot
Svet slavnih
Tara Zupančič udarno na lastno poslovno pot
naslednji članek
Ruska sopranistka, ki je nastopila v Ljubljani v bolnici zaradi korone
Svet slavnih
Ruska sopranistka, ki je nastopila v Ljubljani v bolnici zaradi korone
#nasazenazenska
nasazenazenska