Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica hčerki izbrala ime, ki bo pregnalo sivino

23. 9. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
marijana b3

Marijana Batinić foto: RTL

Priljubljena voditeljica Marijana Batinić se je javila prvič po rojstvu drugorojenke. Delila je utrinek svojega malega zaklada in razkrila, kako so hčerko poimenovali.

Hrvaška voditeljica Marijana Batinić se je konec delovnega tedna razveselila rojstva hčerke. Sedaj, ko se je družina naužila prvih skupnih trenutkov, pa si je Marijana vzela čas tudi za spletne prijatelje in oboževalce, ki so nestrpno čakali, da jim zaupa kakšen sladkorček iz novega obdobja.

Voditeljica je tako družbeno omrežje raznežila z ljubko fotografijo stopala novorojenke ter poleg zahvale za čestitke vsem skupaj zaupala, da so hčerko poimenovali Roza.

»Prišla je Roza in obarvala to sivo in kaotično leto 2020! Prekrasna naša deklica, želimo ti, da objameš svet tako, kot te mi v teh dneh kar ne moremo prenehati objemati ter da drugim prinašaš radost, ki jo občutimo, odkar si nas prvič pogledala s temi prekrasnimi očmi. Dobrodošla!« je strnila občutke srčna mamica in se za konec zahvalila za vse čestitke, osebju v porodnišnici pa za profesionalno in ljubeznivo oskrbo.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Poskočni Dejan osvojil novi mejnik
Svet slavnih
Poskočni Dejan osvojil novi mejnik
naslednji članek
Ljubezen po domače: Znano, kam je odšla Katarina
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Znano, kam je odšla Katarina
#obraziavenija
obraziavenija