martin strel 1 Dobra karma

Ločeni Martin Strel o novi poroki: 'Ni se še ...

lockdown, milano, karantena, prazna ulica Svet24.si

Pri nas razglasitev epidemije in "policijska ura,"...

sarec jansa maske sta pf Reporter.si

Zamaskiranca iz pekla spolitizirala epidemijo: ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović: Po številu novookuženih v ...

20200110-00983419 Necenzurirano

Poraz Aleša Hojsa in zmaga za odstavljenega šefa...

Damjan Murko 2 Odkrito.si

Šokantno! Žgala sta se v gozdu!

Najstnica.si

Modni favoriti, ki jih bomo to jesen kopirali od ...

Horoskop: Ne čakajte, da bo prepozno
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne čakajte, da bo prepozno

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Prenaširoko boste zastavili svoj fokus in problem bo nastal, ko bo zmanjkalo kandidatov, ki bi vam pomagali. Zato si naredite dober načrt in mu resnično sledite.

Bik  
Največja želja se vam bo izpolnila. Dom in svoje gnezdo si boste uredili po vašem okusu in pretiravali z vsem, kar vam je pomembno. To bo za vas novost in velika sreča.

Dvojčka  
Odločiti se boste morali, kako boste reševali določeno zadevo. Ali s težkimi besedami  in zapravili veliko časa in denarja, ali pa se srčno iskreno pogovorili in verjetno rešili takoj.

Rak  
Skupen dom vam bo dal neskončno podporo in občutek sreče. Lahko, da boste nekaj časa od vsega lepega še v šoku in se ne boste najbolje znašli, a vse to je del življenja.

Lev  
Najraje bi se zaprli nekam s svojo simpatijo in samo počakali na pomlad. Ne bo se vam dalo pregovarjati z ljudmi in njihovimi težavami. Vzamete si pravočasno dopust.

Devica  
Poprosite prijatelje ali sodelavce za pomoč in ne čakajte, da bo prepozno. Težje boste razložiti, zakaj niste ukrepali, kot da bi drugim naprtili krivdo. Razmislite.

Tehtnica  
Preurejali boste dom in skozi to osvobodili preteklost. Sistematično in natančno boste sledili načrtu, kar vam bo dalo dodatno moč in podporo za blagoslov doma.  

Škorpijon  
Aktivirali boste vse svoje prijatelje in znance ter z njimi še tekmovali, kdo zmore več in bolje narediti. Uspelo vam bo narediti dober delovni team, ki bo neponovljiv.  

Strelec   
Notranjo moč boste črpali iz dejstva, da so vas ženske vesele. Redkokdo to tako močno čuti, kot prav vi in to vam daje podporo samozavesti in veselju za življenje.

Kozorog  
Veliko boste načrtovali, pa malo izpeljali in resnično ne boste krivi, saj se bo vse odvijalo drugače, kot boste želeli. Dobro pa bo, da boste kljub temu sproščeni.  

Vodnar  
Uporni boste in verjetnost, da se boste sprli s prijatelji, je danes velika. Ne boste namreč prenašali nobenega oporekanja, ob tem, da boste vi delali čisto drugače.

Ribi  
Lahko, da boste v medijih ali v večji skupnosti dosegli večji uspeh, kar vam bo dalo dodatnega zagona za delo in raziskovanje. Eksperimentirajte za nova spoznanja.