Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Preveč boste obremenjeni s sabo

28. 10. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Zagrabila vas bo brezvolja in melanholija. Ničesar se ne boste mogli lotiti in otopelo boste čakali, da se nekaj spremeni ali zgodi samo od sebe. Poskusite s hitro telovadbo.

Bik

Bodite pozorni na svoje počutje, saj vam telo sproti izraža, kar potrebuje. Vse bolj ste ohromeli in zadnji čas je za redno razgibavanje, globinsko sproščanje ter masažo. 

Dvojčka

Ne skrivajte se, temveč jasno pokažite svoje stanje ter pokličite na pomoč, ko jo potrebujete. To bo aktiviralo splošno dobro in začelo se bo večje pozitivno dogajanje.

##IMAGE-969474##

Rak

Čustveni boste in preveč zajedljivi do tistih, ki vam želijo dobro. Z besedami boste na tiho želeli prizadeti bližnje in na nek čuden način s tem testirali njihovo ljubezen do vas.

Lev

Nekatera čustva in spomini vas bodo čisto prevzeli, da se boste spomnili svojih najboljših trenutkov in dobili navdih za naslednje korake za želeno prihodnosti.

Devica

Zaradi pretiranega fokusa na delo in na poslovno uspešnost, boste čisto pozabili na svoje osebne odnose, ki pa začuda ne bodo slabi, saj vas imajo bližnji resnično radi.

Tehtnica

Ne glede na to, da boste občutljivi na besede partnerja ali simpatije, tega ne boste pokazali in s tem upočasnili dogajanje med vama. A vas to ne bo motilo, zadovoljni boste.

Škorpijon

Preveč boste obremenjeni s sabo, da bi se lahko čustveno lahko odprli prijetnim pogovorom ali druženju. Če ste v vezi, lahko le upate, da bo vaš partner to razumel.

Strelec

Ne boste najbolj romantično razpoloženi, čeprav boste zase mislili obratno. Preveč boste obremenjeni s svojimi čustvi in hrepenenjem v srcu, da bi sploh koga opazili.

Kozorog
Čakali boste na ugodne priložnost za ljubezen, ki pa je tokrat ne bo. Najprej sprejmite sebe v celoti, potem se bo vaše partnerstvo začelo bolje in hitreje razvijati.

Vodnar

Potrudili se boste potrudili in šli skozi globljo cono udobja ter se odločali za stvari, ki ste se jih prej izogibali. Sprostite se, obeta se obdobje globljega spoznavanja sebe. 

Ribi

Najboljša sprostitev vam bo pogovor s sabo in dobra hrana. Naredili si boste pravi praznik, ki vas bo pomiril in sprostil ter vam dal novega upanja in podpore za življenje.

prejšnji članek
Duhovni Marjan se je razburil kasneje …
Resničnostni šovi
Duhovni Marjan se je razburil kasneje …
naslednji članek
Vlado Kreslin uglasbil družinsko zgodbo
Svet slavnih
Vlado Kreslin uglasbil družinsko zgodbo