Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Katero božično drevo ustreza vašemu nebesnemu znamenju?

8. 12. 2020; 04.04
Avtor: K.M.
božič, božično drevo, smreka, darila

božič, božično drevo, smreka, darila foto: Dreamstime

Če še niste okrasili svojega doma, preverite, kakšno božično drevo najbolj ustreza vašemu nebesnemu znamenju.

Pri PsychicWorld.com so se odločili, da bodo letošnje praznike številnim olajšali tako, da bodo za njih pripravili osnovne smernice okrasitve božičnih dreves, ki se bodo odlično ujemale z njihovo osebnostjo, ki jim jo pripiše nebesno znamenje. 

Oven: Ombre

Drzni in ambiciozni ovni so radi številka ena, kar pomeni, da morajo izstopati, zato je ombre način okrasitve božičnega drevesa za njih idealen. Izberite barvno paleto, na vrhu začnite s svetlejšimi okraski in postopno proti dnu izbirajte vse temnejše. 

Bik: Gozdna bitja

Biki uživajo v mirnem, rustikalnem okolju, zaradi česar so gozdna bitja idealna božična okrasitev za njih. Okoli drevesa ovijte preproste lučke in nanj obesite jelenčke, veverice in ostale okraske gozdnih bitij. 

Dvojčka: večbarvno

Gre za zelo zasedeno znamenje, zato številni pravijo, da bi potreboval lastnega klona, a se ravno zaradi tega znajde na različnih področjih. Uživa v večbarvni tematiki božične okrasitve, saj se nima časa osredotočati na podrobnosti. 

Rak: starinsko

Raki se boste najbolje počutili v klasičnih, morda celo starinskih odtenkih v rdeči, zlati in oranžni barvi. Piko na i bodo drevesu dodali okraski iz posušenih krhljev pomaranč. 

Lev: galmurozno

To znamenje uživa v svetlobi in intenzivni strasti. Zato je zanj idealno drevo v zlatih in bronastih odtenkih, ki bodo okrasitvi dodali potreben glamur. Okraski naj bodo svetleči in preveliki. 

Devica: kmečka hiša

Praktičnost in perfekcionizem device se odlično kažeta tudi v lastnostih tematike, ki izvira iz kmečke hiše, kjer se nevtralni zlati in beli toni mešajo z večino dekorjev in so odlična osnova za eleganten videz. Dodajte še nekaj rustikalnih podrobnosti in rdečih pentelj. 

Tehtnica: minimalistično

Tehtnica je znana po harmoniji in ravnotežju, zato je znamenje primerno za minimalistično tematiko božičnega drevesca. Preprosta vrvnica luči brez dodatnih umetnih okraskov. Če že, drevo popestrite zgolj z naravnimi dodatki. 

Škorpijon: svetli kovinski odtenki

Škorpijon je močan znak, ki hoče s svojim drevesom narediti vtis. To mu bo uspelo s svetlim drevesom v kovinskih odtenkih, ki naj bo postavljen ob temni opremi doma. Piko na i bodo dale velike bunkice in snežinke. Pretiravajte! 

Strelec: nordijsko 

Svojo živahno naravo bo to znamenje poudarilo z mešanico papirnatih in lesenih okraskov v slogu nordijskih držav. Ustvarite vzdušje drevesa, pred katerim boste zaviti v toplo deko lahko uživali ob pitju toplega napitka in uživali. 

Kozorog: ozko in preprosto drevo

Kozorogi bodo zaradi svoje sposobnosti spretnega krmarjenja med materialnim in čustvenim področjem vedno uživali v preprostem, ozkem drevesu, ki ga lahko postavijo kjerkoli v prostor. Piko na i bodo dodali z okraski. 

Vodnar: morsko

Morska tematika se odlično ujema s tem vodnim znamenjem. Zvezdo zamenjajte z morsko zvezdo, izberite nežne modre odtenke in seveda morske okraske. 

Ribi: dežela sladkarij

Ribe so razpete med domišljijo in resničnostjo, zato je dežela sladkarij (Candy Land) tematika, ki zadovolji njihove tako osebnostne kot tudi vizualne potrebe. Ni potrebno, da izberete zgolj barve značilne za bonbone, ti so lahko tudi del dekoracije. 

prejšnji članek
Kuharji amaterji, pripravite kuhalnice in nabrusite nože: Prihaja Božična generalka!
Kulinarika
Kuharji amaterji, pripravite kuhalnice in nabrusite nože: Prihaja Božična generalka!
naslednji članek
Poskrbimo za pljuča, da ne ostanemo brez sape!
Zdravje
Poskrbimo za pljuča, da ne ostanemo brez sape!
#obraziavenija
obraziavenija